Korjaus aiempaan uutiseen: Hyundailta virheellinen ilmoittautuminen, Sordo ei aja Jyväskylässä

5.6.2018 / 13:48
Dani Sordo ei kilpaile Suomen MM-rallissa heinäkuussa (Kuva: Jari Hotti).

[ A- ] / [ A+ ]

Uutisoimme aiemmin tiistaina aamupäivällä, että Hyundai osallistuisi heinäkuussa Suomen MM-ralliin neljän auton ja kuljettajaparin voimin. Tieto oli virheellinen.

Hyundai julkaisi sosiaalisessa mediassa myöhemmin tiistaina ilmoituksen, jossa se vahvisti, että tallin kuljettajista Dani Sordo ei osallistu Suomen MM-ralliin. Näin ollen Hyundaita heinäkuun viimeisenä viikonloppuna Keski-Suomen sorasirkuksessa edustavat Thierry Neuville, Andreas Mikkelsen, sekä Hayden Paddon.

UrheiluUutiset.comin saamien tietojen mukaan nyt tehtyyn muutokseen ei sisälly minkäänlaista dramatiikkaa, vaan kyseessä on ollut ilmoittautumisvaiheessa tapahtunut virhe. Sordonhan ei alunperinkään pitänyt osallistua Suomen MM-ralliin. UrheiluUutiset.com poimi tiedon neljästä Hyundai-autosta / -kuljettajasta Suomen MM-rallin kotisivuilla julkaistulta ilmoittautuneiden listalta, johon myös tämä virhe on nyt korjattu.

Suomen MM-ralli käynnistyy torstaina 26. heinäkuuta. Sitä ennen rallin MM-sarjassa ajetaan kuitenkin vielä Italian osakilpailu, joka käynnistyy tämän viikon torstaina.

 

 

Teksti: Jari Hotti – Twitter: @JariHotti


Facebook kommentit