Korpiaholla käynnissä superviikonloppu – “Ehkä adrenaliinitasot liian alhaalla”

27.5.2018 / 09:55

[ A- ] / [ A+ ]

Erkka Korpiaho tekee sunnuntaina historiaa kilpailemalla samana viikonloppuna sekä rallisprintin SM-osakilpailussa Kauhajoella, että Road Racing Finnish Superbike Jurvan SM-osakilpailussa Botniaringillä.

Rallisprintissä Erkka Korpiaholla on allaan Timo Malavan huiman tehokas, lähes 600-hevosvoimainen Mitsubishi EVO9 -auto. Botniaringin RR-kilpailussa Korpiaho nähdään puolestaan radan ehkä tehokkaimmalla GULF BMW S1000RR HP4 -versiolla, josta jarrupenkki kertoi huiman 201,74 hevosvoiman takapyörätehon.

– Ehkä adrenaliinitasot on vaeltaneet liian alhaalla, kun tällaisia extreme-ajatuksia tulee mieleen, mutta BMW:lle tämä on vahän niin kuin tuote-esittely myynnissä olevalle pelille. Kuuden vuoden ajotauko kyllä verottaa todellista suorituskykyä, mutta kun kypärä vedetään päähän, niin kaikki varmaan arvaavat tavoitteen, Korpiaho sanoi ennen lauantain kilpailua Botniaringillä.

– Koko projekti tuli vasta puolitoista viikkoa sitten mieleen, kun sprinttiin ilmoittauduin ja katsoin kartasta, että hitsin lähellä on tuo Jurva. Joten sunnuntaina ensin Kauhajoki Mitsulla sprintissä ja tuntia myöhemmin Jurvassa BMW:llä RR-kilpailu, Korpiaho taustoittaa suunnitelmiaan.

 

Selivaara logo 2017

 

Teksti ja kuva: Erkka Korpiahon tiedote


Facebook kommentit