Korpilahden Talviralli paikkaa myös BMW Rallisarjan synkkää talvikautta

6.3.2020 / 11:15
Juha Näsi Seurahuone Rallissa Savonlinnassa tammikuussa 2019 (Kuva: Marko Kyöstilä).

[ A- ] / [ A+ ]

Lauha talvi on pistänyt BMW Rallisarjan kilpailukalenterin täysin uuteen muotoon kuluvan vuoden osalta. “Bemareiden” synkkää talvikautta paikkaa lauantaina ajettava Korpilahden Talviralli.

BMW Rallisarjan kauden avausosakilpailu päästään vihdoin ja viimein ajamaan tänä viikonloppuna, kun Korpilahden Talviralli kaasutellaan lauantaina. BMW Rallisarjan talvikauden osakilpailuista Kiuruvesi ja Ähtäri jouduttiin perumaan kokonaan, kun taas Lammin osakilpailulle etsitään uutta ajankohtaa kesäkaudelta. Korpilahti nousi mukaan uutena kilpailuisäntänä kesken kilpailukauden, paikkaamaan synkkää talvikautta.

Korpilahden Talvirallissa mukana on 12 BMW-autokuntaa ja sarjan tiedotteen mukaan mukana on ilahduttava määrä uusia juniorikuljettajia. BMW Rallisarjassa ajetaan aiempien kausien tavoin yleismestaruuden lisäksi myös junioreiden, sekä senioreiden mestaruuksista. BMW Rallisarjan kilpailijat ovat Korpilahdella mukana numeroilla 69-80 niin, että sarjan hallitseva mestari Sami Laurila starttaa kilpailureitille viimeisenä.

BMW Rallisarja on rallin kansallinen kilpasarja, jossa kilpaillaan E36-korisilla BMW 325i -autoilla. Kustannustasoltaan tämä sarja on pyritty pitämään harrastajaystävällisenä. Kesäkauden osakilpailut ajetaan Mäntsälässä 16. toukokuuta, Kokkolassa 1. elokuuta, sekä Urjalassa 5. syyskuuta.

Teksti: Jari Hotti
toimitus@urheiluuutiset.com


Facebook kommentit