Koski-Lammin veljeksillä tiukka kaksintaistelu Kouvolassa – “Ei siitä nauttimaan päässyt”

19.2.2019 / 18:14
Juho Koski-Lammi Kouvolan SM-rallissa (Kuva: Ari Karhunen).

[ A- ] / [ A+ ]

Koski-Lammin veljekset Juho ja Heikki starttasivat Kouvolan SM-ralliin tavoittelemaan kauden avauspisteitä. Vielä vahvistamattomien tulosten mukaan kilpailun jälkeen kahden kilpakumppanin tulos hylättiin ja veljesten sijoitukset nousivat kahdella pykälällä.

Tällä kertaa Juho vei isoveljensä päänahan kartanlukija Arto Ala-Kokkilan kanssa heidän sijoittuessaan täten neljänneksi. Ari Koposen kanssa kilpaileva Heikki taipui pikkuveljelleen 2,3 sekunnin erolla ja maalissa sijoitus oli viides.

– Muuten hyvä kilpailu, mutta ei siitä nauttimaan päässyt, kun vaihdelaatikko takkusi koko kilpailun ja piti keskittyä vaihtamiseen. Kolmos- ja nelosvaihteet jumittivat ja siirtymälläkin meni koko vaihdeloota jumiin. Viimeisillä pätkillä lämmötkin nousivat ja juuri ja juuri kesti maalin asti. Jos positiivista etsii, niin nuotti toimii ja puhdas ajo ongelmista huolimatta. Toivottavasti saadaan Joensuuhun auto kuntoon, Heikki Koski-Lammi kommentoi harmissaan.

– Perjantai-illan pätkillä jarrut laahasivat ja oli vaikea ajaa niiden kanssa. Lauantai tuli sitten ihan ok, kun vika saatiin korjattua. Ehjä päivä ajollisesti, eikä mitään ihmeellisiä tilanteita tullut. Nuottia pitää kuitenkin vielä hioa. Tiet olivat yllättävän hyvässä kunnossa, vaikka kilpailun aikana lämpömittari nousi reilusti plussan puolelle, Juho Koski-Lammi kuvaili.

Veljesten kausi jatkuu maaliskuun alussa Joensuun Itärallissa, rallin SM-sarjan kauden kolmannessa osakilpailussa, jossa ajettavaa on edessä kuuden erikoiskokeen verran.

Teksti: Koski-Lammi Motorsportin tiedote


Facebook kommentit