Kouvolan SM-rallicrossissa VIP-teltta nousee aivan lähtöalueen välittömään läheisyyteen

20.9.2017 / 18:49
VIP-teltta ja katselualue sijaitsevat aivan lähtöalueen vieressä (Kuva: Jari Hotti).

[ A- ] / [ A+ ]

Rallicrossin SM-sarjan viides ja samalla kauden viimeinen osakilpailu ajetaan lauantaina Tykkimäen moottoriradalla Kouvolassa. Kilpailun järjestävä seura Kouvola Circuit on tehnyt pitkän päivätyön tulevan kilpailun eteen ja yksi yleisölle kohdistuvien palvelujen erikoisuuksista on lähtöpaikan aivan välittömään läheisyyteen rakennettava VIP-alue.

Suomessa kansallisen tason autourheilutapahtumissa VIP-katsomot eivät ole vielä tänäkään päivänä mitään arkipäivää toisin kuin useissa maassamme järjestettävissä MM- ja EM-tason tapahtumissa on ollut jo pitkään. Kouvola Circuit onkin lähtenyt tältä osin SM-kisan järjestelyissään tekemään jotain erilaista.

Tykkimäen moottoriradalla Kouvolassa lauantaina ajettavan rallicrossin SM-sarjan finaalikisan VIP-katsomo rakennetaan kirjaimellisesti aitiopaikalle, sillä aivan lähtöalueen viereen on ajettu maata niin, että sen päälle rakennettava VIP-teltta nousee noin viiden metrin korkeuteen radalta katsottuna. Näin ollen VIP-katsomo tarjoaa loistavat näkymät ei pelkästään lähtöön, vaan myös radalle muutenkin.

VIP-teltta on avoinna lauantaina koko kisapäivän ajan ja asiakaspaikkoja on varattu 250 kappaletta. Suuren maailman tyyliin VIP-teltassa on myös A-oikeudet. Järjestäjän mukaan lippuja on vielä saatavilla, mutta lauantaina portilla niitä ei enää myydä. Näin ollen VIP-liput kannattaakin hommata jo hyvissä ajoin. VIP-lippu sisältää sisäänpääsyn katsomaan rallicrossin SM-finaalia, buffet-ruokailun VIP-teltassa, VIP-teltan kisapäivän oheisohjelman, sekä VIP-parkkipaikan (sijaitsee aivan VIP-teltan vieressä).

Kouvolan SM-rallicrossin VIP-teltan ruokailusta vastaa Kouvolan Upseerikerho. VIP-emäntänä toimii Neiti Kotipelto, joka kilpailupäivän aikana saa telttaan vieraaksi kilpailuun osallistuvia kuljettajia kertomaan kilpailun tapahtumista tuoreeltaan. Kotiradallaan ajava Toni Lukander taistelee SuperCar-luokan SM-mitaleista “lakuautollaan” ja kaikkien VIP-lippujen ostaneiden kesken arvotaan kaksi kappaletta VIP-kyydityksiä Lukanderin “lakuauton” kyytiin. Kyyditys järjestetään myöhemmin syksyllä.

Lue lisää! Kouvola Circuitin Facebook-sivu ja lisätietoa VIP-lipuista

Teksti: Jari Hotti – Twitter: @JariHotti


Facebook kommentit