Kovalaisen autokunta hyvässä vauhdissa Fujin aika-ajoissa

3.5.2018 / 22:28
Heikki Kovalainen kilpailee Japanin Super GT:ssä nyt neljättä kauttaan (Kuva: Sard Racing).

[ A- ] / [ A+ ]

Japanin Super GT -sarjan kauden toinen osakilpailu ajetaan Fujin radalla torstaina ja perjantaina. Heikki Kovalainen kellotti uuden tallikaverinsa kanssa aika-ajoista viidennen sijan.

Kauden avausosakilpailussa Okayaman radalla huhtikuun alkupuolella Kamui Kobayashin kanssa kilpaillut Heikki Kovalainen joutui pettymään, kun GT500-luokan aika-ajoista tuli 15. eli viimeinen lähtöruutu ja vauhti, tai lähinnä sen puute riitti varsinaisessa kilpailussa vasta 12. sijaan.

Toinen osakilpailu ajetaan Fujin radalla ja nyt Kovalaisen tallikaverina nähdään Sho Tsuboi, kun Kobayashi edustaa Toyota Gazoo Racing -tiimiä WEC-sarjan kauden avausosakilpailussa Spa’ssa, Belgiassa. Torstaina ajetuissa aika-ajoissa Kovalainen teki ison parannuksen avausosakilpailuun nähden ja tuloksena oli viidenneksi nopein aika, reilut puoli sekuntia hitaammalla ajalla paalupaikan napanneisiin Yuji Tachikawaan ja Hiroaki Ishiuraan nähden.

– Ei vieläkään sitä mitä haemme, mutta ehdottomasti kehitystä edelliseen kilpailuun nähden. 110 kierroksen kilpailu edessä huomenna, Kovalainen twiittasi aika-ajon jälkeen.

Kovalainen kilpailee Japanin Super GT -sarjassa nyt neljättä kauttaan.

Teksti: Jari Hotti – Twitter: @JariHotti


Facebook kommentit