Lindberg Tunturirallissa varmalla ajolla kolmanneksi – “Fiilis on vähän kaksijakoinen”

31.1.2018 / 20:16
Jussi Lindberg ajoi Tunturirallissa SM3-luokassa kolmanneksi (Kuva: Timka Seppänen).

[ A- ] / [ A+ ]

Arctic Lapland Ralli avasi Rallin SM-sarjan viime viikonloppuna Rovaniemen lumisissa maisemissa. Uransa neljänteen SM-kauteen startannut porvoolainen Jussi Lindberg keräsi tärkeät sarjapisteet suoriutuen SM3-luokassa varmalla ajolla kolmanneksi.

Läpi kilpailun tasaisesti kärjen tuntumassa keikkunut Jussi Lindberg väläytteli vauhtiaan erityisesti nopeammilla erikoiskokeilla, mutta pienen tien osuuksilla auton kanssa oli hieman vaikeuksia.

– Fiilis on vähän kaksijakoinen, koska rytkyisellä tiellä auton alusta ei toiminut toivotulla tavalla. Neljällä erikoiskokeella saatiin kuitenkin sellaisia aikoja mitä lähdettiin hakemaan, mutta säädetään nyt vielä alustaa ja haetaan tuntumaa lisää, niin varmasti vauhti on Mikkelissä eri tasoa kuin nyt, Lindberg lupaa.

Vaikka tietyillä osa-alueilla vielä parantamisen varaa jäi, oli Lindberg kuitenkin uransa toiseen SM-sarjan “podium” sijoitukseensa tyytyväinen.

– Tulokseen olen tyytyväinen, koska saatiin sarjaa, sekä Tulevaisuuden Tähti -kilpailua varten tärkeät pisteet kasaan. Uuden kartturin kanssa homma toimi myös moitteettomasti, totesi Lindberg hyvillä mielin.

Seuraavan kerran Lindberg lähtee pistejahtiin kartanlukijansa Tuuka Tyyskän kanssa, kun SM-sarja jatkuu Mikkelissä 16.-17. helmikuuta.

Teksti: Taneli Niinimäki, Jussi Lindbergin tiedotus


Facebook kommentit