Lukander SuperCarilla Hyvinkään ja Kouvolan SM-crossiin

6.5.2016 / 12:29
Toni Lukander osallistuu jälleen muutamiin rallicrossin SM-kilpailuihin. (kuva: Jarkko Saarela)

[ A- ] / [ A+ ]

Valkealan urheiluautoilijoita edustava Toni Lukander, 28, osallistuu rallicrossin SM-sarjaan, ainakin sen kahteen ensimmäiseen osakilpailuun. Lukander ajaa Riku Sepän Dynamo -tiimin operoimalla nelivetoisella Mitsubishi Lancerilla SuperCar – luokassa.

-Autoa on parannettu radikaalisti mm. Mitsubishi Lancer WRC:n etupään alustarakenteilla ja se onkin aivan eri auto ajaa kuin tähän saakka. Nyt se kääntyy täsmälleen sinne, mihin kuljettaja haluaa ja on oikein mallikas kaikin puolin muutenkin. Hyvinkäällä ajetussa testissä auto pyörähti katolleen ja tiimille koitui hieman ylimääräistä ohjelmaa. Vauriot eivät ole vakavia, mutta kaikki tällainen on juuri nyt turhaa, Lukander harmitteli.

-Me siis aloitamme kautemme 7.5. Hyvinkään SM-avauksessa ja seuraavana onkin kotikilpailu 28.5. Kouvolan Tykkimäessä ja ainakin tässä vaiheessa näyttää, että kautemme rajoittuu näihin kahteen osakilpailuun, Toni Lukander kertoo.

-Panostamme näiden kahden kilpailun tiimoilta tietenkin siihen, että kilpailullinen tulos olisi hyvä. Kutsumme erityisesti Kouvolan kilpailuun eri sidosryhmäläisiä vieraaksemme seuraamaan kilpailua ja muutakin toimintaamme. Haluamme näyttää, mitä meillä on yhteistyökumppaneille tarjota. Tähtäin on kaudessa 2017 ja sen eteen työskentelemme. Toteutamme lisäksi sekä Hyvinkäällä että Kouvolassa näkyvät promootiotapahtumat ennen paikkakunnalla ajettavaa SM- osakilpailua, Toni Lukander kuvailee teaminsa kaupallisia suunnitelmia.

Lähde: Toni Lukanderin tiedotus


Facebook kommentit