Maanantain kevennys: juna pysäyttää ralliauton etenemisen – Video!

27.2.2017 / 09:52

[ A- ] / [ A+ ]

Kun rallissa erikoiskoe kulkee tasoristeyksen läpi, voi liikenteessä oleva juna tuoda yllätyksen kilpailijalle kesken kilpailusuorituksen. Näin kävi Nicolas Decaux’lle viikonloppuna Ranskan Cupin osakilpailussa.

Kaksipäiväinen Cote Fleurie -ralli ajettiin lauantaina ja sunnuntaina Ranskan Cupin osakilpailuna ja mukana oli yhteensä 118 kilpailijaparia. Ulkomailla ajettavissa ralleissa usein tapahtuu jotain sellaista mikä ei Suomessa olisi koskaan mahdollista. Vai voisitteko kuvitella, että Suomessa rallin erikoiskoe kulkisi tasoristeyksen läpi?

Ja siellä missä tasoristeys, niin siellä tottakai voi kulkea myös juna, ja näin myös tapahtui Cote Fleurie -rallissa. Numerolla 72 kilpaillut Nicolas Decaux joutui pysäyttämään Renault Clionsa kesken erikoiskokeen erittäin harvinaisen syyn takia ja tuo syy näkyy yläpuolella olevalla videolla ajasta 1.42 eteenpäin.

Decaux sijoittui rallin yleiskilpailussa sijalle 24. ja omassa luokassa sijoitus oli neljäs. Yleiskilpailun voittoon kaasutteli Ford Fiesta RS WRC:llä Eric Brunson. Ralliin ei osallistunut suomalaisia.

Teksti: Jari Hotti – Twitter: @JariHotti
Video ja kuva etusivulla: RallyConcept (YouTube)


Facebook kommentit