Manfred Stohl, Janis Baumanis ja Timur Timerzyanov yhdistävät voimansa MM-rallicrossissa uuteen talliin

23.2.2017 / 12:34
Janis Baumanis ja Timur Timerzyanov jatkavat MM-rallicrossissa "uudessa" STARD-tiimissä. (kuva: FIAWorldRallycross.com)

[ A- ] / [ A+ ]

Rallicrossin MM-sarja saa uuden kahden auton tallin, kun Manfred Stohlin operoima STARD-talli tuo viivalle kaksi Ford Fiestaa, joiden ratissa ovat Janis Baumanis ja Timur Timerzyanov. 

Itävaltalaistallissa on tapahtunut pientä hienosäätöä. Aiemmin Stohl toimi MM-rallicrossissa MJP Team Austria -nimellä. Tämä talli jatkaa nyt omaa taivaltaan, ja Stohl hyökkää varikolle STARD (Stohl Advanded Research and Development) -nimellä. Trio on tuttu keskenään, sillä latvialainen Baumanis ja venäläinen Timerzyanov ajoivat MJP-tiimin väreissä jo viime kaudella.

– Uskon, että viime vuonna saamani kokemus ja tietotaito Stohlin kalustolla auttaa minua tänä vuonna paljon. Olen antanut oman panokseni insinööreille tämän vuoden auton kehityksessä. Odotan mielenkiinnolla ammattimaista ja toivottavasti menestyksestä kautta, sanoo kaksinkertainen euroopanmestari Timur Timerzyanov MM-sarjan tiedotteessa.

– Mahtava tunne. Olen Manfred Stohlin avulla onnistunut jälleen samaan paikan Supercar-tasolla. Tein sopimuksen Stohlin Team Austrian kanssa, mutta nyt olen STARD:n kuski. Minulla on suuria suunnitelmia alkavalle kaudelle, ja tunnen olevani hyvin valmistautunut, Janis Baumanis sanoo.

MJP Team Australia -tallin kuskeiksi on nimetty Kevin Eriksson sekä 2-kertainen DTM-mestari Timo Scheider.

UrheiluUutiset.comin tietojen mukaan MJP-tallin omistaja Max Pucher, ja autot rakentanut ja operatiivisesta kilpailutoiminnasta vastanut Manfred Stohl riitaantuivat, ja lopputuloksena on nyt kaksi erillistä tallia.

MM-kausi 2017 korkataan huhtikuun ensimmäisenä viikonloppuna Espanjan Barcelonassa.

Miiro Koivula, twitter @MiiroKoivula

Lue myös Lisää rallimiehiä MM-rallicrossiin


Facebook kommentit