Marat Knyazev RX Academyyn: ”Toivottavasti kuulemme useampiakin kansallislauluja”

27.4.2017 / 06:02
Marat Knyazev on RX Academyn kahdeksas kuljettaja. Hän aloitti rallicrossuraansa jo 2012, ja silloin samalla viivalla olivat mm. Joni Wiman ja Teemu Suninen.

[ A- ] / [ A+ ]

Suomessa ajettava uusi kansainvälinen rallicrossin RX Academy laajenee. Sarjan kahdeksas kuljettaja on venäläinen Marar Knyazev. Hän saa vastaansa mm. kovat suomalaiset Sami-Matti Trogenin, Jesse Kallion ja Kalle Markkasen.

Muut jo vahvistetut RX Academy –kuljettajat ovat meksikolainen Melhem L. Abed, australialainen Troy Dowel, latvialainen Martins Lapins ja Yhdysvalloista Suomeen muuttava Mario Bonfante jr.

– Hienoa saada mukaan venäläinen kuljettaja. Tunnemme hänet entuudestaan, sillä hän ajoi Set Promotionin kanssa muutamia kisoja 2012. Tulee varmasti kova taistelu kuljettajien kesken läpi kauden, ja toivottavasti kuulemme useampiakin kansallislauluja soitettavan podiumilla, RX Academyn ”rehtori” Jussi Pinomäki sanoo.

Knyazev on menestynyt rallicrossin lisäksi aiemmin myös motocrossissa, kartingissa ja moottorikelkkojen snowcrossissa.

RX Academyn osakilpailut ajetaan rallicrossin SM-sarjan yhteydessä. Kilpailijoilla on identtiset Renaul Clio –autot. Sarjan voittaja saa kuljettajapaikan Set Promotionin Super1600-luokan autoon rallicrossin EM-sarjaan 2018.

Miiro Koivula, twitter @MiiroKoivula


Facebook kommentit