Mestaripainija repäisi Twitterissä, Ogier jäi taakse – “Ei muuta kuin vilkku päälle”

5.6.2019 / 13:23
Sebastien Ogier ja Julien Ingrassia (Kuva: Citroen Racing).

[ A- ] / [ A+ ]

Jarkko Ala-Huikku kohtasi työmatkallaan Portugalissa moottoritiellä rallin kuusinkertaisen maailmanmestarin Sebastien Ogierin ja sen seurauksena syntyi Twitteriin hauska video.

Jarkko Ala-Huikku, 39, muistetaan painista muun muassa vuoden 2008 kotikisojen Euroopan mestaruudesta ja nykyään hän työskentelee YLE:n toimittajana, sekä selostajana. Ala-Huikku oli viime viikonloppuna matkalla Portugalin kautta Espanjaan ja Pontevedraan, missä parhaillaan on käynnissä painin junioreiden EM-kisat. Moottoritiellä eteen sattui rallimestari Sebastien Ogier Citroenin WRC-autollaan ja tästä kohtaamisesta Ala-Huikku otti kaiken ilon irti.

– Täällä ollaan pikataipaleella, Sebastien Ogier on tuossa Ala-Huikun edessä juuri. Katsotaan saadaanko ranskalainen kiinni, ainakin on kova tahti. Ei muuta kuin vilkku päälle, painilähetyksistä tuttu ääni selosti tapahtumia.

Videon yhteyteen Ala-Huikku vielä twiittasi “rallimestarin kukistumisesta”.

– Tällä hetkellä Jari-Matti Latvalan lisäksi joku muukin suomalainen on kuusinkertaista maailmanmestaria nopeampi. Ei ollut Sebastien Ogierista vastusta. Tästä hyvillä mielin Espanjan puolelle juniorien EM-paineihin, Ala-Huikku kirjoitti.

Ogier sijoittui Portugalin MM-rallissa kolmanneksi ja lähtee ensi viikolla ajettavaan Italian MM-ralliin pistejohtajana.

 

 

Teksti: Jari Hotti
toimitus@urheiluuutiset.com


Facebook kommentit