Miki Weckström mukaan Kanadan MM-rallicrossiin

5.8.2016 / 10:34
Miki Weckström (oik.) on GRC Lites -sarjassa kolmantena. Viikonloppuna hän ajaa mukana Kanadan MM-rallicrossissa. (kuva: Red Bull GRC)

[ A- ] / [ A+ ]

GRC Lites –sarjaa Yhdysvalloissa ajava Miki Weckström kilpailee viikonloppuna rallicrossin MM-osakilpailussa Kanadassa. Weckström ei kuitenkaan esiinny Super Car –luokan autossa, vaan hänelle tutussa Lites-autossa.

Weckström on GRC-sarjan yhteispisteissä kolmantena, ja hän on saavuttanut myös yhden osakilpailuvoiton. Edellisessä Washingtonin osakilpailussa sateen runtelemalla radalla hän oli kolmas.

– Pisteiden valossa kisa oli hyvä. Alussa on vähän hankalaa, kun menetin asemani startissa. Olin toisena toiseen mutkaan mentäessä, mutta aiemmin olleen sateen vuoksi en nähnyt juuri mitään, Weckström sanoi.

– Vaikeinta oli soraosuuksilla. Yritit vain löytää pitoa ja selvitä ilman törmäilyjä. Nyt jälkikäteen ajateltuna olisi pitänyt ajaa ”joker lap” aiemmin. Mahtavaa olla kuitenkin palkintokorokkeella ja mukana mestaruustaistelussa.

Seuraava GRC-sarjan osakilpailu ajetaan elokuun lopussa Atlantic Cityssä.

Weckström ajaa suomalaisillekin tutussa Olsbergs MSE –tiimissä. Samassa tiimissä ajavat mm. Joni Wiman (GRC) ja Niclas Grönholm (MM-sarja).


Facebook kommentit