MOTORSPORT

Missisuosikki viihtyi karting-auton ratissa – “Olen luonteeltani melkoinen hurjapää”

Miss Suomi finalistit vuosimallia 2023 pääsivät missikiertueella nauttimaan myös vauhdin hurmasta, kun yhteistyökumppani Mad-Croc istutti kaunottaret karting-auton rattiin. Yksi misseistä erottui ajotaidoiltaan selkeästi muista.

Tämänvuotiset Miss Suomi finalistit pääsivät elokuussa nauttimaan Seinäjoen Ideaparkissa vauhdin hurmasta, kun yhteistyökumppani Mad-Crocin tapahtumassa missit pinkeissä ajopuvuissaan esittelivät osaamistaan karting-auton ratissa. Sosiaalisen median kanavilla julkaistiin useita tapahtumaan liittyviä videoita, joissa pääosaan nousi Maisa Alatalo, 21. Laulaja ja ex-kansanedustaja Mikko Alatalon lapsenlapsi oli radalla täysin omaa luokkaansa.

– Olen aikaisemmin ajanut muutaman kerran kartingia. Varsinaista autourheilutaustaa minulla ei kuitenkaan ole. Tykkään ajamisesta ja fiiliksestä ratin takana. Olen luonteeltani melkoinen hurjapää ja tykkään kokeilla kaikkea uutta. Työssäni kiinteistönvälittäjänä kilometrejä kertyy arjessa luonnostaan, Alatalo kommentoi UrheiluUutiset Motorsportin haastattelussa.

Alatalo on noussut missikiertueen aikana ainakin katsojien silmissä suureksi ennakkosuosikiksi ja esimerkiksi Iltalehden äänestyksessä elokuussa tamperelainen keräsi 12 000 annetusta äänestä lähes neljäsosan eli 25 prosenttia. Yksi voitto Alatalon takataskusta siis jo löytyy, kun karting-tapahtumasta muut jäivät taakse.

– Ajoimme ensin kolmen, neljän henkilön porukoissa esikarsinnan ja finaaliin valikoitui kärkikolmikko, eli minä, Serina Suvila, sekä Scharliina Eräpuro. Vein virallisen voiton viiden kierroksen jälkeen, jonka perään kuudennella kierroksella törmäsin Serinaan ja näin ollen Scharliina voitti epävirallisen “ylimääräisen” kierroksen, Alatalo naurahti.

Sen lisäksi, että Alatalo viihtyi hyvin karting-auton ratissa, niin hän myös tykkää seurata autourheilua ja löytyypä suvusta myös lajin harrastajia.

– Olen seurannut serkkujeni Peetu, sekä Niko Patajoen kautta jonkin verran rallia. Tykkään seurata myös formuloita! Oma lempparini tällä hetkellä on Charles Leclerc, Alatalo hehkutti monacolaista Ferrari-tähteä.

Miss Suomi -finaali 2023 järjestetään tänään lauantaina Aino Areenalla Järvenpäässä kello 19.30 alkaen.

 

 

Jari Hotti, UrheiluUutiset Motorsport
toimitus@urheiluuutiset.com

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com