Moottoriurheilu jälleen vahvasti esillä American Car Show’ssa

28.2.2018 / 07:32
American Car Show järjestetään Helsingin Messukeskuksessa (Kuva: Jari Hotti).

[ A- ] / [ A+ ]

Pääsiäispyhinä maalis-huhtikuun vaihteessa American Car Show valloittaa jälleen Helsingin Messukeskuksen.

American Car Show on ollut aina alansa suurin ja korkealaatuisin näyttely Suomessa. Se on neljän vuosikymmenen aikana laajentunut pienen piirin jenkkiautotapahtumasta mittavaksi harraste- ja erikoisajoneuvonäyttelyksi ja samalla yhdeksi suosituimmista koko perheen Pääsiäistapahtumista pääkaupunkiseudulla. Historian ensimmäinen American Car Show -autonäyttely järjestettiin Tikkurilan jäähallissa toukokuussa 1978, joten nyt on vuorossa jo 41. näyttely.

Näyttelyn järjestää vuonna 1972 perustettu Finnish Hot Rod Association ry (FHRA). American Car Show 2018 toteutetaan kolmipäiväisenä kuten viime vuonnakin, perjantai-aamusta sunnuntai-iltaan. American Car Show tarjoaa hämmästeltäväksi huippuunsa entisöidyt, yksityiskohtia myöten hiotut ja viimeistellyt teknisen osaamisen ja käsityötaidon näytteet, esteettisestikin klassisen kauniit jenkkiraudat, jotka on näyttelyyn valikoitu niin Suomesta, kuin muualtakin maailmalta.

MC Heaven on jokaisen moottoripyöräfanin maanpäällinen taivas, jonka antia ovat valtakunnan kauneimmat, tehokkaimmat ja uljaimmat uniikit moottoripyörät monilta eri vuosikymmeniltä. MC Heaven -näyttelyn kokoavat vuosien kokemuksella kustomoitujen moottoripyörien kaksi suurinta mediavaikuttajaa, Kopteri Magazine ja Bomber Magazine.

Tuning Car Show -näyttelyosastolla voi nauttia harkitun räätälöinnin, tarkan suunnittelun ja tuhansien käsityötyötuntien tuloksena syntyneistä sporttisista, moderneista ja ainutlaatuisista autokaunottarista. Edellisten vuosien kokemusten perusteella voidaan todeta, että Tuning Car Show on erityisesti nuorison ja nuoremman polven autoharrastajien suosikkinäyttely.

Motorsport on monipuolisen moottoriurheilumaailman yhteen kokoava näyttely, joka järjestetään American Car Show’n yhteydessä nyt kolmatta kertaa. Näyttelyn toteuttavat yhteistyössä Finnish Hot Rod Association (FHRA), AKK Motorsport ja Suomen Moottoriliitto (SML).

American Car Show, neljä näyttelyä yhdellä pääsylipulla, Helsingin Messukeskuksessa 30. maaliskuuta – 1. huhtikuuta.

Teksti: American Car Show’n tiedote


Facebook kommentit