Motocross-kausi huipentuu SM-kisaan – mukana myös Pekka Vehkonen ja Kalle Palander

15.9.2016 / 17:55
SM-joukkuekisan kärkeä on vaikea etukäteen arvailla. Mukana kahvassa ovat myös "eläköityneet" maailmanmestarit Pekka Vehkonen ja Kalle Palander.

[ A- ] / [ A+ ]

Viikonloppuna Suomen motocrossparhaimmisto kokoontuu Vantaan Vauhtikeskukseen kisaamaan joukkuemestaruuksista. Kilpailuun on ilmoittautunut yli 90 kolmimiehistä joukkuetta jotka ratkovat mestaruudet neljässä kilpailuluokassa.

Kansalliset luokat MX65 ja MXV kisaavat lauantaina 17. syyskuuta ja kansallinen MXC sekä SM-pääluokka puolestaan sunnuntaina 18. syyskuuta. Kotimaisen motocrosskauden päättävään ilmaistapahtumaan, Joukkue-SM motocrosskilpailuun on yleisöllä vapaa pääsy jonka mahdollistavat Vantaan moottorikerho ja Vantaa kaupunki yhdessä.

Vantaalla otetaan käyttöön uusi formaatti joka mahdollistaa neljän luokan kilpailemisen samana viikonloppuna. Kaksi tapahtumia täynnä olevaa hienoa kisapäivää muodostavat motocrossin suurtapahtuman joka tarjoaa mahtavia kamppailuja Suomen kärkikuljettajien mitellessä joukkueiden paremmuudesta.

Vehkonen vastaan Palander

Lauantaina päivällä nähdään myös mestareiden taisto. Pujottelun maailmanmestari Kalle Palander haastoi motocrossin kaksinkertaisen maailmanmestarin Pekka Vehkosen kisaamaan kanssaan Lavangon radalle. Poikamaista uhoa tästä mittelöstä ei tule puuttumaan, vaikkakin ennakkosuosikin viitta onkin vahvasti Vehkosen harteilla.

Lähde ja kuva: SM-motocrossin tiedote


Facebook kommentit