Neuville jatkaa Hyundailla: ”Minulla oli muitakin vaihtoehtoja”

5.10.2016 / 11:31
Thierry Neuville (edessä) ja kartanlukija Nicolas Gilsoul voivat hymyillä ainakin seuraavat kaksi vuotta, sillä heillä on tuore Hyundai-sopimus taskussaan. (kuva: Hyundai Motorsport)

[ A- ] / [ A+ ]

Hyundai on jatkanut Thierry Neuvillen sopimusta kahdella vuodella. Talli vahvisti jo aiemmin Dani Sordon ja Hayden Paddonin sopimukset myös kauden 2018 loppuun.

Neuville on ollut paikoin turhautunut Hyundai WRC-autoon ja antanut kärkeviäkin lausuntoja, mutta toisaalta, hän on 3-vuotisen Hyundai-uransa aikana voittanut kaksi MM-rallia ja ajanut yhdeksän kertaa palkintokorokkeelle.

– Olen mielissäni jatkosopimuksestani. Minulla oli muitakin mahdollisuuksia, mutta päätin pysyä tiimissä, jossa meillä on nyt ”momentum” päällä. Ensi vuonna tulee uusi auto ja uudet kunniahimoiset tavoitteet. Odotan mielenkiinnolla mitä uusi aika tuo tulleessaan, Neuville kertoi Hyundai-tallin tiedotteessa.

– Thierry on ollut suuri voimavara tallissamme. Hänen tulevaisuudestaan on riittänyt puhetta, mutta yhteinen jatkomme osoittaa vain suhteemme vahvuutta. Meillä on ollut hienoja hetkiä, mutta myös vaikeuksia. Kaiken kaikkiaan kasvumme on ollut positiivista. Nyt kun olemme vahvistaneet kuskimme, voimme keskittyä tulokselliseen loppukauteen ja uuden 2017-automme kehittämiseen, tallipäällikkö Michel Nandan kommentoi.

Hyundain ilmoitus Neuvillen jatkosta tuli vain pari tuntia sen jälkeen, kun Citroen oli vahvistanut kuskinsa pitkillä sopimuksilla. Neuvillen huhuttiin siirtyvän Citroenille.

Miiro Koivula, twitter @MiiroKoivula

Lue myös Citroen vahvisti: Meeke, Breen, Lefebvre ja Al Qassimi


Facebook kommentit