Nevän kauden avaus päättyi keskeytykseen kärkipaikalta – “Hyvin kulki siihen saakka”

17.1.2019 / 13:16
Samuli Nevä oli hyvässä vauhdissa aina keskeytykseen asti (Kuva: Patrick Rupponen).

[ A- ] / [ A+ ]

Paimion UA:ta edustava Samuli Nevä kartturinaan Juha Kivimäki aloittivat kautensa viime lauantaina Lopella ajetussa Kaloppi Rallissa.

Kaksikon hyvin sujunut ralli päättyi kuitenkin ennenaikaisesti Toyota Corolla GT:n kytkintä vaivanneeseen “euron vikaan”.

– Lopelle lähdettiin hyvillä mielin, alla oli hyvät pikku testit ja auto oli oikein mallikkaassa kunnossa valmistavien testien perusteella, Nevä kuvaili lähtökohtia kauden avauskilpailuun.

Viisi erikoiskoetta käsittänyt ralli päättyi kuitenkin keskeytykseen kolmen erikoiskokeen ja kolmen luokkapohja-ajan jälkeen.

– Hyvin kulki siihen saakka, meillä oli siinä Rantasalon Mikan kanssa hyvä kisa menossa, eivätkä nelivetoisetkaan ihan hirveän kaukana olleet. Olisi ollut kiva jatkaa sitä maaliin saakka. Mutta pääpiirteittäin pieniä säätömuutoksia lukuunottamatta kaikki sujui oikein hyvin ja saa olla tyytyväinen, vaikka maaliin ei tällä kertaa päästykkään, Nevä kommentoi.

Nevän kausi jatkuu tammikuun lopulla ajettavassa Marttilan OP Rallisprint -kilpailussa.

– Tästä on hyvä jatkaa kautta kohti Marttilaa, kun Kalopista tullut vikakin on jo korjattu. Kiitos vielä kaikille uusille ja vanhoille yhteistyökumppaneille, jotka ovat mukana matkassa, Nevä päätti.

 

Toyota Corolla GT

…fast and sounds amazing 👌

Julkaissut Videos Nettirabbi Lauantaina 12. tammikuuta 2019

 

Teksti: Patrick Rupponen, Samuli Nevän tiedotus


Facebook kommentit