Niclas Grönholm jäi taas niukasti semifinaalista – Isä Marcus: “Lähtöjä on vain edelleen treenattava”

6.5.2017 / 21:02
Semifinaalipaikka jäi jälleen harmittavan pienellä kahdeksan pisteen erolla saavuttamatta. (kuva: GRX/McKlein)

[ A- ] / [ A+ ]

Niclas Grönholm jäi semifinaalien ulkopuolelle rallicrossin MM-sarjan kolmannessa osakilpailussa Saksan Hockenheimissa.

Neljässä karsintaerässä 20-vuotias Grönholm onnistui kertaalleen ajamanaan kymmenenneksi, mutta muissa erissä sijoitukset painuivat liian kauas kärkisijoista. Eräpisteissä Grönholmin sijoitukseksi tuli 16.

– Vauhtia kyllä radalla on, mutta kun sijoitukset erissä jäivät alle tavoitteen, niin tulos oli tämä. Kolmen erän jälkeen olin vain kaksi pistettä semifinaalipaikasta, mutta viimeinen neljäs karsintaerä meni vähän yliyrittämiseksi, Grönholm ynnäili pettyneenä.

Lievästä kuumeesta huolimatta nuorukaisella oli yritystä jokaisessa erässä, mutta välillä tuli kanssakilpailijoilta puskua ja työntöä niin, että Grönholm joutui ottamaan lähempää kontaktia kaiteenkin kanssa. Rytäkässä sija putosi erässä häntäpäähän. Laiha lohtu oli se, että kierrosajoissa GRX-tallin Ford Fiestalla ajava Grönholm oli aivan kärkimiesten tahdissa.

– Niclas saa hyvän vauhdin päälle, kun katsotaan kierrosaikoja, mutta se ei riitä, kun erien kokonaisajat jäävät niukasti muille. Samalla sijapisteitä ei kerry riittävästi. Lähtöjä on vain edelleen treenattava, tallipomo Marcus Grönholm summasi tilannetta.

Saksan osakilpailun finaalit ajetaan sunnuntaina. Kauden neljäs osakilpailu on vuorossa 12. -14.toukokuuta Belgiassa.

Lähde. Team GRX:n tiedote


Facebook kommentit