Niclas Grönholm parantaa vauhtiaan rallicrossin MM-sarjassa

30.5.2016 / 13:15

[ A- ] / [ A+ ]

Niclas Grönholm sijoittui 16:nneksi ja sai yhden MM-pisteen rallicrossin MM-sarjan neljännessä osakilpailussa Lydden Hillin radalla Englannissa. Olsbergs MSE–tallin Fiestaa kuljettava Grönholm jäi tasaisten karsintalähtöjen yhteispisteissä seitsemän pistettä semifinaalipaikasta.

Niclas Grönholm onnistui kahdessa erässä olemaan 12 parhaan joukossa, mutta kaksi muuta erää eivät sujuneet aivan samaan tahtiin.

– Tuntui, että rata sopi minulle parhaiten tähän asti ajetuista. Kaksi erää meni ihan, vaikka oli vähän kaikenlaista tapahtumaa. Välillä tuntui pito puuttuvan perästä ja sitten taas ei auton meinannut kääntyä. Oli aika säätöä auton kanssa laidasta laitaan, Grönholm analysoi.

Lauantain toisessa erässä Reinis Nitiss kolhi Grönholmia siihen malliin, että latvialaiskuljettajaa rangaistiin mustalla lipulla. Se ei pelastanut Grönholmin erää.

– Nitiss täräytti päälle ja pyörähdin. Auto sammui samalla ja aika oli sen jälkeen pilalla. Kaikesta huolimatta kokonaisuutena parasta vauhtia meikäläiseltä tähän saakka, Grönholm totesi.

Rallicrossin MM-sarja jatkuu 10. kesäkuuta Norjassa.

Lähde: Niclas Grönholmin tiedote
Kuva: FIARallycross.com


Facebook kommentit