Niclas Grönholm rallicrossin MM-pistejahtiin Englannissa

27.5.2016 / 10:36
Niclas Grönholm ja Olsberg MSEn tallipäällikkö Jussi Pinomäki neuvonpidossa. (kuva: Jakub Nitka)

[ A- ] / [ A+ ]

Niclas Grönholm jahtaa rallicrossin MM-pisteitä Lydden Hillin radalla Englannissa viikonloppuna. Olsbergs MSE –tallissa ajava 19-vuotias Grönholm lähtee tavoittelemaan kauden parasta suoristusta.

– Lydden Hill sopii ehkä parhaiten tälle autolle ja minulle. Rata on sen tyyppinen, että siinä ei ole sellaista teknistä osuutta, joka verottaa omaa vauhtiani. Aika nopealta rata näyttää. Arvelen, että sopii parhaiten tähän saakka ajetuista radoista sekä kuskille että autolle, Grönholm tuumi.

– Innolla lähdetään taas mukaan, kun välillä on ajatukset on välillä olleet pois crossista. Ihan hienoa mennä ajamaan perinteikkäälle radalle. Odotan tähän saakka eniten Lyddenistä,  Grönholm totesi.

Grönholmin ruotsalaisen Olsbergs MSE –tallin vierailevana kuljettajana ajaa Lydden Hillissä brittiläinen Guy Wilks, jolla on takanaan rallitausta. Wilks on kokeillut myös rallicrossia menestyksekkäästi.

– Mielenkiintoista nähdä millaiseen vauhtiin Wilks yltää. Hänen menostaan voi saada hyvää oppia tällä radalla, Grönholm arveli.

Lydden Hillin osakilpailun karsintaerät ajetaan lauantaina ja sunnuntaina. Finaalien vuoro on sunnuntaina iltapäivällä.

Lähde: Niclas Grönholmin tiedote


Facebook kommentit