Niclas Grönholm, rallidebyytti tänä vuonna? – “Jotain ollaan vähän heitetty ilmoille”

25.9.2018 / 10:09
Niclas Grönholm kilpailee rallicrossin MM-sarjassa GRX Taneco -tiimissä (Kuva: Jari Hotti).

[ A- ] / [ A+ ]

Rallicrossin MM-sarjassa kilpaileva Niclas Grönholm ei rallin kaksinkertaisen maailmanmestarin poikana pääse koskaan eroon niistä kysymyksistä, että koska hänet nähdään ralliauton ratissa kilpailemassa, vai nähdäänkö ollenkaan.

Eikä Niclas Grönholm, 22, toisaalta ole sitä koskaan kieltänytkään, etteikö rallin ajaminen kiinnostaisi, vaikka toki kaikki keskittyminen on suunnattu tällä hetkellä rallicrossiin ja siinä menestymiseen. Tosin aiemmin tänä vuonna Grönholm julkaisi Instagram-tilillään kuvan ja videon, kun inkoolainen kävi testaamassa Printsport Racingin Skoda Fabia R5 -ralliautoa.

Ei savua ilman tulta, eli rallidebyyttiä olisi tulossa jo mahdollisesti lähiaikoina?

– Mahdollisesti. Mutta en osaa oikein vieläkään sanoa. Jotain ollaan vähän heitetty ilmoille, että jos talvella sitten koittaisi saada järjestymään, Grönholm paljasti UrheiluUutiset.comille.

Viime talvena Grönholm ajoi harjoitusmielessä rallisprinttiä, mutta rallissa ei kilpailijan roolissa rallin kaksinkertaisen maailmanmestarin Marcus Grönholmin poikaa olla vielä nähty.

– Isoin kynnys lähteä koittamaan sitä on tietysti nuotti. Ehkä se olisi järkevää ensin vähän harjoitella sitä ja ottaa rauhassa, kun ei se ralli kuitenkaan ole päälaji. Ja kun kilpakuljettaja on, niin tottakai sitä haluaa aina ajaa hyvistä sijoista. Katsotaan, aika näyttää, Grönholm pyöritteli.

Rallicrossin MM-sarjan seuraava osakilpailu ajetaan Yhdysvalloissa tulevana viikonloppuna. Grönholm on kuljettajien MM-pisteissä yhdeksän ajetun osakilpailun jälkeen sijalla seitsemän, parhaana yksityistiimin kuljettajana.

Alapuolella olevassa Instagram-upotuksessa on kuvan lisäksi myös video, jonka saat näkyviin kuvan oikeassa reunassa olevaa nuolta painamalla!

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Good practice today?? #SkodaR5

Henkilön Niclas Grönholm (@gronholmrx) jakama julkaisu

 

Lue myös! Grönholm jatkaa MM-sarjan parhaana yksityistiimin kuljettajana – “Loebin puskurissa viimeiset kierrokset” (18.9.2018)

Teksti: Jari Hotti – Twitter: @JariHotti


Facebook kommentit