Nyt oli Ogierilla tuuria! Video maailmanmestarin ajovirheestä perjantaina

30.4.2017 / 13:20
Sebastien Ogier lähtee Argentiinan viimeiseen ajopäivään sijalta neljä (Kuva: M-Sport).

[ A- ] / [ A+ ]

Rallin MM-sarjaa johtavan Sebastien Ogierin perjantain ensimmäisellä erikoiskokeella Argentiinan MM-rallissa tapahtunut ulosajo tarttui katsojan kännykkäkameraan, mutta jostain syystä se ei Twitter-jaosta huolimatta ole viikonloppuna juurikaan huomiota saanut. UrheiluUutiset.com törmäsi tähän videoon täysin vahingossa.

Sebastien Ogierin ajovirhe tapahtui Argentiinan MM-rallin toisella erikoiskokeella, eli kyseessä oli perjantain ajopäivän avannut hieman alle 20-kilometrinen rykäisy. Ogier hävisi pohja-ajan ajaneelle Elfyn Evansille 17,9 sekuntia ja sijoitus oli vasta seitsemäs.

– Tiukassa mutkassa väärä nuotti. Ajoin mutkan suoraksi ja hävisimme siinä 5-6 sekuntia. Auto näyttää olevan ok, Ogier kommentoi erikoiskokeen maalissa.

Katso alapuolelta video Ogierin ajovirheestä. Siinä missä moni kuljettaja on viikonlopun aikana tieltä ulos lipsahtaessaan rikkonut autoaan kiviin, niin tässä kohtaa Ogier oli todella onnekas, että ei osunut mihinkään. Ogier pääsi jatkamaan matkaa ilman vaurioita ja suurempaa ajanmenetystä ja on ennen viimeistä ajopäivää neljäntenä, 49,9 sekuntia kärjestä jääneenä. Argentiinan MM-rallin viimeinen ajopäivä käynnistyy Suomen aikaa sunnuntaina kello 15.13.

 

 

Teksti: Jari Hotti – Twitter: @JariHotti


Facebook kommentit