Nyt on upea video! Kapea asfalttitie ja kamera Kalle Rovanperän kypärässä

25.11.2020 / 12:02
Kalle Rovanperä Monte Carlon MM-rallissa tammikuussa (Kuva: Jaanus Ree / Red Bull Content Pool).

[ A- ] / [ A+ ]

Rallin MM-sarjan kauden viimeinen osakilpailu ajetaan ensi viikolla Italian Monzassa.

Kalle Rovanperä, 20, ajoi tiistaina testiä ensi viikolla Italiassa ajettavaa rallin MM-sarjan kauden viimeistä osakilpailua silmällä pitäen. Ja kun Rovanperästä on kyse, niin luonnollisesti testeistä saatiin myös erinomaista videomateriaalia nuorukaisen somekanavien kautta.

Tällä kertaa kamera oli kiinnitetty Rovanperän kypärään ja tuloksena oli upea video, jossa katsoja ikään kuin pääsee istumaan Rovanperän penkkiin ajon ajaksi. Näkymä katsojalle on kuin konsolipeliä pelaisi, kun Toyota Yaris WRC -auto syöksyy hurjaa vauhtia kapealla asfalttitiellä Rovanperän osaavissa käsissä, kartanlukija Jonne Halttusen lukiessa nuotteja.

Korona on aiheuttanut paljon vaikeuksia rallin MM-sarjalle tänä vuonna ja kun vuosi lähestyy jo loppuaan, on osakilpailuja ajettu vasta kuusi. Seitsemäs ja samalla kauden viimeinen MM-ralli on tarkoitus ajaa ensi viikolla Italian Monzassa, missä kuljettajien maailmanmestaruudesta tiukimmin taistelevat Toyota-kuljettajat Elfyn Evans (111 pistettä), sekä Sebastien Ogier (97). Rovanperä on MM-pisteissä ennen Monzan osakilpailua sijalla viisi.

Rovanperän ja Halttusen kausi MM-sarjassa 2020

Monte Carlo 5.
Ruotsi 3.
Meksiko 5.
Viro 5.
Turkki 4.
Italia keskeytys

 

 

Teksti: Jari Hotti, UrheiluUutiset Motorsport
toimitus@urheiluuutiset.com

YouTube-video: Kalle Rovanperä


Facebook kommentit