MOTORSPORT

Ogier ja Evans allekirjoittivat jatkosopimukset mestaruusjuhlassa – Tallin 240 työntekijää todisti tapahtumaa!

Rallin tämän vuoden valmistajien maailmanmestari M-Sport julkaisi viisinkertaisen maailmanmestarin Sebastien Ogierin jatkosopimuksen tiistai-iltana. Samalla M-Sport paljasti sen, että jatkosopimukset todellakin allekirjoitettiin niin Ogierin, kuin myös jatkosopimuksen tallin kanssa tehneen Elfyn Evansin osalta vasta tänään tiistaina.

M-Sport julkisti tiistai-iltana, että brittitallin kuljettajakaksikon kaudella 2018 muodostavat rallin viisinkertainen ja samalla hallitseva maailmanmestari ranskalainen Sebastien Ogier, sekä tänä vuonna todellisen läpimurtonsa rallin MM-sarjan terävimmillä huipulle tehnyt walesilainen Elfyn Evans. Tiedotteen mukaan tallin kolmas kuljettaja tullaan tiedottamaan myöhemmin.

M-Sport juhlisti tiistaina upeaa kauttaan toimitiloissaan Dovenby Hallissa ja tallin tiedotteen mukaan Ogierin, sekä Evansin jatkosopimukset myös allekirjoitettiin tässä tilaisuudessa. Ogier oli kesken juhlallisuuksien ottanut “tilanteen spontaanisti haltuunsa” ja yhdessä Evansin kanssa kaksikko oli allekirjoittanut jatkosopimukset M-Sportin 240 työntekijän todistaessa tapahtumaa. Tyylikästä. Tämän paremmin sitä ei voi yhdellä sanalla kuvailla.

M-Sportin tallipäällikön Malcolm Wilsonin, sekä Ogierin kommentteja luvassa vielä tiistai-illan aikana.

 

Vaunula

 

Lue myös! Ogier jatkaa M-Sportilla kaudella 2018 (28.11.2017)

Teksti: Jari Hotti – Twitter: @JariHotti

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com