MOTORSPORT

Ogier jatkaa M-Sportilla kaudella 2018

Rallin MM-sarjassa valmistajien maailmanmestaruuden kaudella 2017 voittanut M-Sport tiedotti tiistai-iltana, että rallin viisinkertainen maailmanmestari ja brittitallin väreissä kuljettajien maailmanmestaruuden tänä vuonna voittanut Sebastien Ogier jatkaa tallissa myös ensi kaudella.

Sebastien Ogierin tulevaisuudesta on spekuloitu koko syksyn ja alkutalven ajan. On ollut puhetta siitä, että ranskalainen viisinkertainen rallin maailmanmestari olisi siirtymässä eläkepäivien viettoon, Ogieria on viety ranskalaistalli Citroenin suuntaan ja myös Hyundai oli Ogierista kiinnostunut.

Nyt spekuloinnit voi lopettaa, sillä M-Sport tiedotti tiistai-iltana, että Ogier on solminut tallin kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen, eli Ogier nähdään brittitallin ykköstähtenä myös kaudella 2018. Samalla M-Sport vahvisti Elfyn Evansin yksivuotisen sopimuksen ja ilmoitti samalla, että se kuka kolmatta M-Sportin Fordia ensi kaudella ajaa, tullaan ilmoittamaan myöhemmin. Tuohon paikalle on viime viikkoina oltu vahvasti istuttamassa tänä vuonna vahvoja otteita osaamisestaan WRC-auton ratissa tarjoillut Teemu Suninen.

M-Sportin tallipäällikön Malcolm Wilsonin, sekä Ogierin kommentteja luvassa vielä tiistai-illan aikana.

Teksti: Jari Hotti – Twitter: @JariHotti

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com