Ogier testannut myös rallicrossin Supercaria: ”Todella hauskaa”

25.11.2016 / 12:25
Sebastien Ogier tyypitti Mattias Ekströmin Audi Supercarin. Ja otti nykymaailman tapaan tietysti myös selfien. (kuva: @EKSRX)

[ A- ] / [ A+ ]

Rallin nelinkertainen maailmanmestari Sebastien Ogier etsii edelleen työpaikkaa MM-sarjasta ensi kaudeksi. Ranskalaisässä on käynyt testaamassa myös rallicrossin Supercar-luokan autoa.

Ogier ajoi EKS-tallin Audi S1 Quattro -autolla Munchenin lentokentän kupeessa järjestetyssä tilaisuudessa, kerrotaan rallicrossin MM-sarjan verkkosivuilla. Testi järjestettiin jo ennen kuin Volkswagen ilmoitti vetäytyvänsä MM-sarjasta.

– Oli todella hauskaa kokeilla tätä pirunmoista laitetta, Ogier kommentoi 600-hevosvoimaista petoa.

Ogier on myös vieraillut crossiradalla MM-osakilpailussa. Saksan osakilpailun yhteydessä hän hengaili varikolla Sebastien Loebin ja Petter Solbergin kanssa.

– Kun hän varmisti mestaruutensa, niin mietin hänellä jotain kivaa palkintoa. Ja mikä on kilpa-ajajalle parempaa kuin saada kokeilla huippuluokan kilpa-autoa, EKS-tallin omistava ja tämän vuoden maailmanmestaruuden jo varmistanut Mattias Ekström sanoi.

Rallicross-kokeilu tuskin vie Ogieria lajin pariin ainakaan toistaiseksi. Hän on testannut tällä viikolla Toyotan WRC-autoa ja tiettävästi tänään perjantaina Fordia. UrheiluUutiset.comin saamien tietojen mukaan Ogier olisi jo aiemmin valinnut tiimikseen nimenomaan M-Sport Fordin. Myös Fordin paluusta takaisin MM-rallin virallisena tehdastallina, on huhuttu.

Miiro Koivula, twitter @MiiroKoivula

Lue myös Heikkinen auttamaan EKS-tallia maailmanmestaruuteen


Facebook kommentit