Ogierin vaimolta raju purkaus Citroenin suuntaan – Tästä eivät ranskalaiset tykkää

25.10.2019 / 15:11
Sebastien Ogier ja Andrea Kaiser FIA:n palkintogaalassa 2016 (Kuva: Volkswagen Motorsport).

[ A- ] / [ A+ ]

Sebastien Ogierin iso pettymys heti Espanjan MM-rallin alkuvaiheessa sai Ogierin vaimon aktiiviseksi Twitterin puolella.

Harvoin on nähty yhtä rajua julkista purkausta huippukuljettajan vaimolta / tyttöystävältä, kuin nyt nähtiin rallin kuusinkertaisen maailmanmestarin Sebastien Ogierin vaimon Andrea Kaiserin toimesta. Ogierin autosta petti Espanjan MM-rallin toisella erikoiskokeella ohjaustehostin ja tätä pettymystä ei Kaiser halunnut “sulattaa” pelkästään oman päänsä sisällä.

– Ei paljoakaan sanottavaa Citroen Racingistä. Hävetkää, kun istutitte maailmanmestarin tuollaiseen autoon, Kaiser twiittasi henkilökohtaisella Twitter-tilillään ja viesti varmasti löysi tiensä perille ranskalaistallin suuntaan, olihan Citroen siihen tietoisesti tunnisteella merkitty.

Tehostaakseen purkaustaan Kaiser oli vielä liittänyt twiittiinsä mukaan useita “kakkaemojia”, sekä aihetunnisteeksi #Shitroen, joka vapaasti käännettynä alkunsa puolesta viittaa edellä mainittuun koolla alkavaan viisikirjaimiseen sanaan yhdistettynä ranskalaisella automerkillä.

Ogier ja Kaiser, saksalainen tv-toimittaja, ovat olleet naimisissa vuodesta 2014 lähtien. Kaiserin twiitti nähtävissä alapuolella, sekä lisäksi myös kuvakaappaus twiitistä, mikäli se myöhemmin Kaiserin Twitter-tililtä poistetaan.

 

 

 

Lue lisää! Hyundailla kaksoisjohto, Ogierille iso pettymys – “Mitään ei ole tehtävissä” (25.10.2019)

Teksti: Jari Hotti
toimitus@urheiluuutiset.com


Facebook kommentit