Olli Pollari yllätti Riihimäellä itsensäkin – “Kovassa porukassa kisataan”

22.5.2017 / 15:40
Olli Pollari oli hyvässä vauhdissa Riihimäen SM-rallissa (Kuva: Jani Salonen).

[ A- ] / [ A+ ]

Alavutelainen Olli Pollari nosti osakkeitaan roimasti, kun rallin SM-sarjan kesäavaus ajettiin legendaarisessa Riihimäki-rallissa.

Hallitseva rallin junioreiden Suomen mestari ajoi SM3-luokassa toiselle sijalle, jääden voittovauhdista vain 4,6 sekuntia. Vähillä testikilometreillä matkaan lähteneen Olli Pollarin tavoite oli nousta viiden parhaan joukkoon ja sijoitus toisena yllätti katsojien lisäksi miehen itsensäkin.

– Tähän tulokseen ei voi olla kuin tyytyväinen, sillä “podiumsijoitus” ei  missään nimessä ollut mielessä. Sen verran kovassa porukassa kisataan. Nyt täytyy vain keskittyä piirun verran paremmin ja tiedän missä voin nipistää aikaa kellolta pois, Pollari kommentoi.

Kilpailun jälkeiset tuumailut tarkoittanevat tilannetta erikoiskokeella kolme. Siellä eteen tuli harmillinen spinnaus ja tilanteessa hukkui reilusti aikaa. Sitä olisiko kirkkain paikka luokassa ollut tavoitettavissa, Pollari ei lähde arvioimaan. Virheet maksavat aikaa ja ne syntyvät yleisimmin omista käsistä, joten sitä on turha jossitella.

Pollarille mieluisampi sora-alusta antoi joka tapauksessa suuntaa sille mitä Rallybaron-tiimin kuljettajalta voi jatkossa odottaa. Ja mikä hienointa, tämä tietää entistä tiukempaa taistoa SM3-luokan herruudesta.

SM3-luokan tulokset ja pistetilanne

1) Samuli Vuorisalo (Ford) 50.00,4
2) Olli Pollari (Citroen) + 4,6
3) Miika Hokkanen (Ford) + 12,3
4) Taisko Lario (Peugeot) + 21,1
5) Jaakko Lavio (Renault) + 27,5
6) Niko Mäkinen (Ford) + 28,2

1) Emil Lindholm 77
2) Miika Hokkanen 52
3) Olli Pollari 39

Lähde: Rallybaronin tiedote


Facebook kommentit