Paddon polkee pedaalin pohjaan: “Aiomme tehdä kaikkemme”

6.3.2017 / 10:26
Silmät kiinni ja uhrimielellä aukkoon! No ei sentään. Hayden Paddonilta voi odottaa paljon Meksikon soralla. Kännykän hiplaamisen lisäksi huomio kiinnittyy Hyundain etulokasuojan voimakkaaseen aerodynamiikkaan. (kuva: Hyundai Motorsport)

[ A- ] / [ A+ ]

Hayden Paddon ajoi viime vuonna Meksikon MM-rallissa viidenneksi. Hän viihtyy soralla, ja kun Thierry Neuville on jo näyttänyt uuden Hyundain suorituskyvyn, voi Paddon olla yksi viikonlopun yllättäjistä.

Toki suuresta yllätyksestä ei voi puhua, jos yllätyksestä ylipäätään. Paddon oli viime vuonna MM-sarjan neljäs ja otti uransa avausvoiton Argentiinassa.

Tämä rallivuosi alkoi synkästi, kun Paddon lipsahti ajolinjalta Montessa ja katsoja menehtyi. Ruotsissa hän oli seitsemäs, mutta vauhtia hidasti ohjaustehostimen hajoaminen.

Meksikosta voi ennustaa uutta starttia Paddonin MM-kauteen. Talli ajoi Ruotsin MM-rallin jälkeen viisi päivää soratestiä Espanjassa.

– Odotan kisaa mielenkiinnolla. Tuntuu, että edellistä sorakisasta on jo pitkä aika. Kisassa on hieno ilmapiiri, fanit ovat innokkaita ja tiet nautittavia, Paddon sanoo.

Kuten muutkin kuskit, Paddon muistuttaa Meksikon MM-rallin erityispiirteestä, eli ohueasta ilmasta yli 2000 metrin korkeudessa.

– Se on tämän rallin erityispiirre. Meidän pitää muokata auto ja itsemme siihen olosuhteeseen. Myös nestetasapainosta huolehtiminen on tietenkin tärkeää. Aiomme tehdä kaikkemme hyvää suoritusta ja positiivista tulosta varten, Paddon sanoo.

Lue myös Ott Tänak valmiina iskemään

Miiro Koivula, twitter @MiiroKoivula


Facebook kommentit