Pasi Laaksomaa luokkavoittoon: “Meinasi vähän jännittää”

22.1.2017 / 18:16
Pasi Laaksomaa otti luokkavoiton kauden avauskisassaan. (kuva: Janne Kähönen)

[ A- ] / [ A+ ]

Lahtelainen Pasi Laaksomaa avasi kilpailukautensa 2017 Rengon JM-Putki -rallissa lauantaina 21.tammikuuta. Tutulla Volkswagen Polo -ralliautolla ajanut Laaksomaa nautti Hämeenlinnan teistä täysin siemauksin ja tuloksena oli upeasti luokkavoitto luokassa 25.

– Olimme nyt ensimmäistä kertaa lisäluokissa mukana ja kilpailu sujui hienosti, pystyimme ajamaan voittoon omassa luokassamme. Tiet olivat hyvässä kunnossa ja oli mahtavaa nähdä yleisöä runsaasti reitin varrella, Laaksomaa kiitteli rallin jälkeen.

Aivan ruusuilla tanssimista ei kilpailuun valmistautuminen kuitenkaan ollut, sillä oman haasteensa toi muun muassa se, että Laaksomaa ei ehtinyt testaamaan ollenkaan ennen rallia.

– Alkuun meinasi vähän jännittää, kun emme olleet testanneet ennen tätä kilpailua ollenkaan ja sitten olen ollut tämän viikon vielä kipeänä. Nopeasti saimme kuitenkin jo heti ensimmäisellä erikoiskokeella askelmerkit haltuun ja auto toimi myös upeasti. Tästä on hyvä jatkaa viikon päästä ajettavaan, ensimmäiseen Rally Trophy -sarjan osakilpailuun Hankasalmelle, Laaksomaa totesi.

Rally Trophy -sarjan kausi 2017 alkaa 28. tammikuuta neljännettä kerta järjestettävällä Revontulirallilla Hankasalmella.

Miiro Koivula, twitter @MiiroKoivula

Lähde: Pasi Laaksomaa Rally Teamin tiedote


Facebook kommentit