Pasi Laaksomaan tavoitteena kolmas peräkkäinen Rally Trophyn mestaruus – “Mitään ei saa ilmaiseksi”

17.1.2018 / 19:19
Pasi Laaksomaa Riihivuori-rallissa syyskuussa 2017 (Kuva: Marko Kyöstilä).

[ A- ] / [ A+ ]

Lahtelainen ralliautoilija Pasi Laaksomaa ja hänen kartanlukijansa Ville Kantoluoto pääsivät jälleen nostamaan Rally Trophy -sarjan mestaruuspalkinnot ilmaan vuoden 2017 menestyksen myötä, kun Jyväskylän Paviljongilla juhlittiin autourheilun mitaligaalaa viime lauantaina.

Rally Trophy -sarjan mestaruus oli Pasi Laaksomaalle jo toinen peräkkäinen, joskaan aivan helpolla se ei viime kaudellakaan irronnut.

– Sarja on hieno ja erittäin tasainen, joten nappiin piti jokaisen suorituksen mennä. Toki haasteita silti riitti, sillä meillä oli esimerkiksi kauden viimeisen rallin viimeisellä erikoiskokeella kytkimen kanssa ongelmia ja olimme kärkeä perässä viisi sekuntia. Onneksi se kuitenkin kääntyi lopulta meidän hyväksi ja mestaruudeksi, Laaksomaa muisteli ratkaisunhetkiä.

Rally Trophyn kausi vuoden 2018 osalta alkaa helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna Kangasniemeltä. Tavoite kaudelle on kristallinkirkas.

– Ensi kaudella tulee varmasti taas olemaan kova vastus ja mitään ei saa ilmaiseksi. Lähdemme tekemään jälleen parhaamme ja tarkoitus on uusia mestaruus, Laaksomaa lupaa.

Rally Trophy 2018 kilpailukalenteri

03.02. Kangasniemi
24.02. Oulu
09.06. Kouvola
25.08. Uusikaupunki
22.09. Heinola

Teksti: Sami Kolsi, Laaksomaa Racing Teamin tiedotus


Facebook kommentit