Philip Miemois SM-pistekärkenä Kemoraan – “En tiedä mitä muiden vauhti on”

22.8.2019 / 11:50
Philip Miemois (4) lähtee Kemoran viikonloppuun pistejohtajana (Kuva: Pertti Kangasniemi / AKK).

[ A- ] / [ A+ ]

Rata-autoilun Legends-luokan SM-sarja jatkuu pitkän kesätauon jälkeen tulevana viikonloppuna. Kauden neljäs ja toiseksi viimeinen kilpailuviikonloppu ajetaan Kemoran radalla Vetelissä. APR Competition -tiimin Philip Miemois suuntaa Kemoraan sarjan kärkipaikalta.

Vaasalainen Philip Miemois johtaa Legendsien SM-sarjaa, kun kolme kilpailuviikonloppua viidestä on ajettu. Kemorassa ajetaan kolme kilpailulähtöä, joista sunnuntain ensimmäinen kilpailu on kauden päälähtö. Sarjapisteissä kauden kaksi huonointa tulosta vähennetään pois, mutta kauden päälähtöä ei voi pisteistä vähentää. Kemorassa ovat siis jokaisella kuljettajalla panokset korkealla ja niin myös kärkimiehellä Miemoisilla.

– Tiedän mitä oma vauhtini on Kemorassa, mutten tiedä, mitä muiden vauhti on. Toivon, että aloitamme viikonlopun oikealla jalalla. Pärnussa aloitettiin vähän väärällä jalalla, en ollut tyytyväinen aika-ajoihin, mutta kisat menivät kuitenkin hyvin. En lataa mitään erityisiä odotuksia Kemoraan, yritän vain parhaani. Yritän aina voittaa ja vaikka olen sarjan kärjessä, sarjassa on vielä kuusi lähtöä jäljellä. Aion taistella kärjessä kaikissa noissa lähdöissä, mutta vasta viimeisellä kierroksella nähdään, onko voitto mahdollinen, Miemois pohtii.

APR Competitionin tiimipäällikkö Johan Ahokas pitää sarjan kolmospaikkaa hallussaan ennen Kemoran osakilpailua. Vaasalaisen Ahokkaan kannassa neljäntenä vaanii uusikaarlepyyläinen Mathias Herten. Tulokaskuljettaja Leevi Lintukanto on ajanut vahvan alkukauden ja on kokonaispisteissä peräti seitsemäntenä. Snowcrossin mestaruuksista tuttu Mathias Hertenin pikkuveli Viktor Herten on sarjassa yhdeksäntenä ja tiimin kuopiolaisvahvistus Jani Vilen sijalla 17.

SM-sarjan sisällä jaetaan myös luokkapisteitä. APR Competitionin kuljettajat ovat tuntuvassa johdossa tulokasluokassa eli Semi-Pro-luokassa. Viktor Herten johtaa Semi-Pro-luokkaa ennen Lintukantoa.

Lue myös! Markku Yliaholla edessään kotikilpailu – “Kemorasta haetaan voittoa” (22.8.2019)

Teksti: APR Competitionin tiedote


Facebook kommentit