Portugalin rallimestari herätettiin koomasta – Jatkaa edelleen tehohoidossa

30.6.2018 / 05:17
Carlos Vieira Azoreilla maaliskuussa (Kuva: Hyundai Motorsport).

[ A- ] / [ A+ ]

Vidreiro Rallissa, Portugalin rallisarjan kauden viidennessä osakilpailussa, 8. kesäkuuta ulosajossa vakavasti loukkaantuneen Carlos Vieiran tilanteesta saatiin perjantaina lisätietoa.

Portugalilainen SportMotores.com-sivusto uutisoi perjantaina, että Coimbran kaupungissa Portugalissa sairaalahoidossa olevan Carlos Vieiran tilanteesta annettiin perjantaina sairaalan virallisen tiedotuksen kautta positiivista viestiä. Portugalin rallimestaruuden viime vuonna voittaneen Vieiran tilanne on vakaa, mutta hän jatkaa edelleen tehohoidossa.

Viestin yksi tärkeä tekijä ja merkittävä askel toipumisen kannalta on ehdottomasti se, että keinotekoisessa koomassa onnettomuuspäivästä 8. kesäkuuta lähtien ollut Vieira herätettiin koomasta tällä viikolla. Vieira sai Vidreiro Rallin avauserikoiskokeella sattuneen ulosajon seurauksena useita eri vammoja, mutta niistä ei ole minkään tahon toimesta tiedotettu tarkemmin missään vaiheessa.

Vieiran kartanlukija Jorge Carvalho selvisi ulosajosta vähäisin vammoin ja hän kotiutui sairaalahoidosta jo onnettomuuspäivän iltana.

Lue myös! Portugalin rallimestari loukkaantui vakavasti – Fanit ihmeissään tiedotuksen tasosta (28.6.2018)

Teksti: Jari Hotti – Twitter: @JariHotti


Facebook kommentit