Rallicrossiin tulossa uusi ranskalainen huipputalli – Atte Varsta tallipäälliköksi

9.11.2017 / 11:18
Atte Varsta toimi kaudella 2017 Albatec Racingin general managerina (Kuva: Jari Hotti).

[ A- ] / [ A+ ]

UrheiluUutiset.comin saamien tietojen mukaan rallicrossin EM-sarjaan on tulossa ensi kaudeksi uusi ranskalainen talli, jonka taustajoukoista löytyy runsaasti lajin kokemusta ja vahvaa osaamista. Uuden tallin tallipäälliköksi on tulossa Albatec Racingin general managerina tänä vuonna toiminut Atte Varsta.

Uusi talli tulee UrheiluUutiset.comin saamien tietojen mukaan kilpailemaan kaudella 2018 rallicrossin EM-sarjassa SuperCar-luokassa Renault Clio R.S RX Supercar -autoilla ja kaluston lisäksi tallin fasiliteetit tulevat olemaan huippuluokkaa. Uusi talli kilpailee mahdollisesti myös Ranskan sarjassa, sekä yksittäisissä MM-sarjan osakilpailuissa EM-sarjan lisäksi.

Tallin kuljettajista ei ole vielä tietoa, mutta huhujen mukaan keskusteluja on käyty useiden huippukuljettajien kanssa ja heidän joukossaan on myös suomalaisia. Suomalaisväriä tullaan näkemään ainakin tallin johtoportaassa, sillä tallipäälliköksi on tulossa skotlantilaisen Albatec Racingin general managerina tänä vuonna toiminut Atte Varsta.

Varsta tunnetaan myös rallicrossin MM-sarjaa vuodesta 2014 lähtien kiertäneen Toomas “Topi” Heikkisen managerina. UrheiluUutiset.com tavoitti Varstan keskiviikkona, mutta vastauksia ei vielä tässä kohtaa saatu.

– En valitettavasti voi kommentoida, Varsta totesi lyhyesti.

Rallicross-kausi saadaan päätökseen tällä viikolla, kun MM-sarjan viimeinen osakilpailu ajetaan viikonloppuna Etelä-Afrikassa. Kausi 2018 käynnistyy MM- ja EM-sarjan osalta Espanjan Barcelonassa 14. huhtikuuta.

 

Hyundai Wales 2017

 

Teksti: Jari Hotti – Twitter: @JariHotti


Facebook kommentit