Rallin MM-sarja näkyvästi esillä Milanossa – Tästä hyvä idea myös Neste Ralliin

15.12.2018 / 12:18
WRC-autot Italian Milanossa (Kuva: WRC Promoter GmbH).

[ A- ] / [ A+ ]

Rallin MM-sarjan promoottori järjesti Monza Rally Shown aikaan Italiassa hienon esittelytilaisuuden, missä MM-sarjan kaikki neljä autonvalmistajaa esittäytyivät aivan Milanon kaupungin ytimessä.

Duomo di Milano, Milanon tuomiokirkko, on Euroopan toiseksi suurin katedraali ja se sijaitsee Piazza di Duomolla, keskellä Milanon kaupunkia Italiassa. Milano tunnetaan ei pelkästään yhtenä maailman muodin keskuksista, vaan myös Italian taloudellisena keskuksena, sekä Italian pörssin pääkaupunkina. Nyt Milano ja sen maailmankuulu tuomiokirkon aukio sai harvinaisia vieraita, kun WRC-ralliautot valtasivat aukion.

Rallin MM-sarjasta tutut Toyotan, Hyundain, Fordin ja Citroenin WRC-autot olivat ennen Monza Rally Show -tapahtumaa tuomiokirkon aukiolla tuhansien ja taas tuhansien ihmisten nähtävissä kosketusetäisyydeltä. Milanosta autot siirrettiin Monzaan, missä niitä pääsi näkemään Rally Shown yhteydessä.

– Tämä oli erittäin erikoislaatuinen tilaisuus rallin MM-sarjalle. Tuoda MM-sarja yhden Euroopan hienoimmista kaupungeista aivan sinne ytimeen ja esitellä tallit, sekä autot Monzassa, tämä kaikki toi rallin MM-sarjalle runsaasti huomiota niin tuhansien italialaisten, kuin myös ulkomaalaisten vierailijoiden edessä. Tämä oli loistava asia meidän urheilullemme, rallin MM-sarjan promoottorin toimitusjohtaja Oliver Ciesla hehkuttaa tiedotteessa.

Tämän kaltainen rallin MM-sarjan “roadshow” on tarkoitus järjestää ensi kesänä myös Virossa, missä ajetaan pari viikkoa ennen Neste Rallia kansainvälinen Rally Estonia. Ideaa voisi hyödyntää myös Neste Rallin markkinoinnissa aivan tapahtuman kynnyksellä. Vai mitä sanoisitte ajatuksesta, että rallin MM-sarjan WRC-autot olisi esillä viikkoa ennen Neste Rallia esimerkiksi Helsingissä, Lahdessa ja Tampereella?

Rallin MM-sarjan kausi 2019 käynnistyy Monte Carlon osakilpailulla torstaina 24. tammikuuta. Neste Ralli ajetaan elokuun ensimmäisenä viikonloppuna.

Teksti: Jari Hotti – Twitter: @JariHotti


Facebook kommentit