Roope Rinne-Laturilla tuplajuhlat Ahvenistolla – “Hyvä keskittyminen ja nopea vauhti”

4.6.2017 / 18:33
Roope Rinne-Laturi ajoi viikonloppuna Ahvenistolla kaksi voittoa (Kuva: AKK / Taneli Niinimäki).

[ A- ] / [ A+ ]

Roope Rinne-Laturi ei jättänyt epäselväksi sitä kuka oli tänä viikonloppuna Ahveniston Porsche GT3 -luokan ’King of the Ring’. Mies siivitti Porschensa kirkkaimpaan kärkeen viikonlopun molemmissa kilpailulähdöissä ja teki selväksi, että nuori vantaalainen aikoo olla varteenotettava mestariehdokas tällä kaudella.

Roope Rinne-Laturi (HFKK) oli yhtä hymyä sunnuntain kilpailulähdön jälkeen. 17-vuotias Porsche Junior Program -kuljettaja otti tuplavoiton Ahveniston 50-vuotisjuhlakilpailun Porsche GT3 -kilpailulähdöissä.

– Tämä lähtö sujui lähes samalla tavoin kuin eilinenkin. Ehkä vähän paremman lähdön olisi voinut saada, mutta onneksi selvittiin siitäkin. Auto on alusta asti istunut hyvin käteen, ehkä tuollainen takavetoinen menopeli on minun juttuni. Hyvä keskittyminen ja nopea vauhti olivat niitä vauhdin salaisuuksia tänä viikonloppuna, kertaili tuore tuplavoittaja hymyssä suin.

Toiseksi sunnuntain lähdössä kurvasi Etelä-Pohjanmaan Autourheilijoiden Jim Rautiainen yli 14 sekuntia Rinne-Laturia jäljessä. Ensimmäisessä Riikan osakilpailussa kaksi voittoa napannut Jussi Kuusiniemi paini jarruongelmien kanssa ja jäi lopulta kolmanneksi.

Porsche GT3 ja 3. kilpailulähtö

1) Roope Rinne-Laturi 20.33,838
2) Jim Rautiainen + 14,063
3) Jussi Kuusiniemi + 22,870

Lue myös! Rinne-Laturi ylivoimaiseen voittoon Ahvenistolla – ”Tietysti mahtavat fiilikset” (3.6.2017)

Lähde: FTCC:n tiedote


Facebook kommentit