Röyhkiö haluaa avata kesäkauden voitokkaasti – “Yritetään tuoda täydet pisteet kotiin”

25.5.2019 / 06:33
Aleksi Röyhkiö kilpailee rallin SM-sarjassa SM3-luokassa (Kuva: JiiVee Korpela).

[ A- ] / [ A+ ]

Rallin SM-sarjan kesäkausi alkaa lauantaina Riihimäki Rallin merkeissä. Perjantaina kilpailijoilla oli ohjelmassa yhdeksän erikoiskokeen reitin nuotitusjakso. Flying Finn Academyn valmennusryhmässä oleva 18-vuotias Aleksi Röyhkiö lähtee innokkaana kesän soraralleihin.

Ylöjärveläinen rallinuorukainen on testeissä löytänyt hyvän tuntuman 2019-malliseen Ford Fiesta R2 -autoon, jonka myötä hän lähtee kohentamaan SM3-luokan pistetaulukon kuudetta sijaansa.

– Ollaan pyritty valmistautumaan kisaan mahdollisimman huolellisesti. Takana on kolme päivää ajotreeniä ja kaikki tuntuisi toimivan hienosti. Uskon meidän kilpailukyvyn olevan parempaa soralla kuin mitä se oli viime talven lumilla, Röyhkiö arvioi.

Röyhkiö ja kartanlukija Ville Mannisenmäki starttaavat kesän avauskisaan numerolla 11.

– Nyt on taas tosi hyvä fiilis päästä kilpailemaan. Kesäkausi aloitetaan minulle uudella kisalla, eikä Riihimäki Ralli tule varmastikaan olemaan helppo. Odotan innolla kunnon kisaa ja sekuntikamppailua. Palkintopallin kolmannelle korokkeelle ollaan jo muutaman kerran päästy, mutta yritetään nyt tuoda täydet pisteet kotiin, Röyhkiö päätti.

Lue myös! Talvikauden pettymykset pyyhitty mielestä, Röyhkiö voittojahdissa – “Edessä nopeaa soratietä” (24.5.2019)

Teksti: Jarno Saari, Aleksi Röyhkiön tiedotus


Facebook kommentit