Röyhkiö hyppää armeijan harmaista taas ajopukuun – “Kyllä siitä hyvä tulee”

29.8.2019 / 21:20
Aleksi Röyhkiön edellinen kilpailu oli Suomen MM-ralli elokuun alussa (Kuva: M-Sport Ford).

[ A- ] / [ A+ ]

Rallin SM-sarjan kauden kuudes osakilpailu ajetaan Laitilassa lauantaina. Sarjasta on vielä kaksi osakilpailua ajamatta ja panokset ovat kovat erityisesti SM3-luokassa.

Aleksi Röyhkiö on parhaimmillaan yltänyt kovatasoisen luokan kärkivauhtiin, mutta kaksi keskeytystä verottaa nuorukaisen sarjasijoitusta. Sarjapisteissä kuudentena oleva ylöjärveläinen tähtää jälleen kärkiryhmän kamppailuun mukaan, joten kauden kolmas palkintopallisija on mielessä.

Tällä viikolla urheilukomennuksella armeijan harmaista oleva Röyhkiö ajoi keskiviikkona kilpailun ennakkotestit, jonka lisäksi ajotuntumaa hiotaan vielä perjantaina rallin testierikoiskokeella.

– Sain hyvät kilometrit Neste Rallista, mutta siitä on jo neljä viikkoa aikaa. Niinpä ennakkotestit olivat nyt tärkeässä roolissa, kun palasin takaisin oman Ford Fiestan rattiin, totesi Suomen MM-rallissa kuukausi sitten M-Sportin kalustolla kilpaillut Röyhkiö.

Flying Finn Academyn valmennuksessa oleva Röyhkiö yhdessä kartanlukijansa Ville Mannisenmäen kanssa starttaavat Laitilan SM-rallin reitille numerolla 6.

– Toivottavasti Jyväskylän MM-rallin kokemuksesta on meille hyötyä syyskauden kahteen SM-ralliin. Toki myös muutamalla kanssakilpailijalla on samat kokemukset alla pitkästä MM-rallista. Lähdetään ajamaan omaa ajoa ja nauttimaan hienosta kilpailusta ja vauhdikkaista teistä. Tehdään parhaamme joka pätkällä ja pidetään hauskaa, niin kyllä siitä hyvä tulee, Röyhkiö päätti.

Teksti: Jarno Saari, Röyhkiö Motorsportin tiedotus


Facebook kommentit