Röyhkiö suoraan Ruotsin nuotituksesta Kouvolaan – “Hyvä ja tuore tuntuma nuotin tekoon”

15.2.2019 / 11:17
Aleksi Röyhkiön alkuviikko meni Ruotsin MM-rallia nuotittaessa (Kuva: Röyhkiö Motorsport).

[ A- ] / [ A+ ]

Ylöjärveläisen rallinuorukaisen Aleksi Röyhkiön kalenteri on ollut erittäin kiireinen tämän vuoden ensimmäisten viikkojen aikana. Ralliuraan liittyvien tehtävien ja töiden vuoksi Röyhkiö on matkustanut neljässä eri maassa.

Alkuviikon Aleksi Röyhkiö vietti Ruotsissa, missä hän nuotitti kartanlukija Ville Mannisenmäen kanssa naapurimaamme MM-rallin erikoiskokeet. Ruotsin lumilta kaksikko matkasi torstaina kotimaisemiin, josta matka jatkuu kohti Kouvolan SM-rallia.

– Tulevaisuutta silmällä pitäen kävimme tekemässä Ruotsin MM-rallin erikoiskokeet paperille. Suunnitelmissa on olla siellä viivalla ensi vuonna, Röyhkiö kertoi.

Röyhkiö Motorsport -tiimi esitteli kauden avauskilpailussa ensimmäisenä Suomessa 2019-mallisen Ford Fiesta R2 -auton. Rovaniemen osakilpailussa uutukaisen kanssa oli teknisiä ongelmia, joiden hidastamana Röyhkiö on nyt SM3-luokan pistetaulukossa kuudentena.

– Tuosta (Ruotsin) keikasta on siinä mielessä hyötyä myös Kouvolan osakilpailuun, että nyt meillä on oikein hyvä ja tuore tuntuma nuotin tekoon. Viime viikolla ajoimme kunnon treenit, jolloin autokin pelasi moitteettomasti. Kaikki on siis kunnossa, Röyhkiö päätti.

Teksti: Jarno Saari, Röyhkiö Motorsportin tiedotus


Facebook kommentit