Ruotsalainen ei halua uusia viimevuotista SM-hopeaansa – “Mestaruutta tavoitellaan”

29.9.2017 / 12:27

[ A- ] / [ A+ ]

Lempäälässä ja sen lähikunnissa ajetaan tänä viikonloppuna Rallin SM-sarjan viimeinen osakilpailu. Nuotitusjakso on ohjelmassa perjantaina, jonka jälkeen illan hämärtyessä ajetaan kolme erikoiskoetta. Toisena kisapäivänä lauantaina ratkaistaan lopullisesti mitaleiden värit seitsemän erikoiskokeen aikana.

Esa Ruotsalainen ja kartanlukija Hannu Lamminen menettivät edellisessä osakilpailussa sarjajohtonsa, kun he jäivät teknisten ongelmien hidastamana SM4-luokassa viidenneksi ja putosivat 11 pisteen takaa-ajoasemiin Joonas Lindroosiin nähden. Ruotsalainen uskoo edelleen mestaruusmahdollisuuksiinsa, joten viime vuoden hopeamitalisti yrittää loppuun saakka kirkastaa mitalinsa väriä.

– Kovat on panokset viimeisessä kisassa. Uudenkaupungin kisan laihan pistesaaliin jälkeen ollaan takaa-ajajina, mutta mestaruutta tavoitellaan. Paljon on kilometrejä vielä ennen kuin maalissa ollaan. Kaikki on mahdollista, Ruotsalainen sanoo tiedotteessaan.

– Valmistautuminen on tehty huolella. Pimeän testiäkin ajettiin sunnuntaina. Kilpuri toimii taas, pakko uskoa ja luottaa, että se pelittää kisassakin, Ruotsalainen päättää.

Ruotsalainen starttaa kilpailuun toisena kaksivetoisten luokkien kilpailijana numerolla 32. Finaaliosakilpailu Lake City Rally käynnistyy Lempäälän RealParkista perjantaina klo 18.01 ja rallin menestyjiä odotetaan maaliin samaan paikkaan lauantaina klo 18.41 alkaen.

Teksti ja kuva: Jarno Saari, Esa Ruotsalaisen tiedote


Facebook kommentit