Salolle toinen peräkkäinen viides sija – “Kaikkemme tehtiin, ei riittänyt korkeammalle”

20.6.2018 / 08:33
Juha Salo ajoi Seinäjoen SM-rallissa viidenneksi (Kuva: RPF).

[ A- ] / [ A+ ]

Hannu’s Rally Teamin Juha Salo ja kartanlukija Topi Luhtinen sijoittuivat rallin SM-sarjan kesäkauden toisessakin osakilpailussa Seinäjoella viime viikonloppuna viidenneksi.

Juha Salo ja Topi Luhtinen lähtivät Pohjanmaa Ralliin ehjä suoritus mielessään ja sellainen myös Seinäjoella syntyi. Salo muistutti, että viides sija ei sijoituksena edelleenkään tyydytä, mutta korkeammalle ei tällä kertaa ollut mahdollisuuksia.

– Kaikkemme tehtiin, mutta tänään kyytimme ei riittänyt korkeammalle. Renkaat toimivat hienosti, kuten myös automme ja koko tiimimme. Toiseksi viimeisellä pätkällä ajoin yhden risteyksen pitkäksi ja käytiin kääntymässä. Myös viimeisen pätkän ajooni en ollut tyytyväinen. Sellaisia pikkujuttuja, jotka verottivat aikaa, mutta eivät ratkaisseet sijoituksia, Salo kommentoi.

Salo sanoi, että reilun kahden kuukauden mittainen kesätauko tulee hyvään kohtaan.

– Nyt otetaan vähän happea ja levätään, sekä mietitään syksyn kisoihin uusia kujeita. Ei auta kun painaa menemään, Salo korosti.

Pohjanmaa Ralli käynnistyi perjantaina surullisissa merkeissä, kun avauserikoiskokeella katsoja jäi ralliauton alle ja menehtyi saamiinsa vammoihin.

– Otamme osaa onnettomuuden uhrin omaisten ja ystävien suruun. Ajatuksemme ovat kanssanne, Salo sanoo.

Rallin SM-sarja jatkuu Sastamala-Huittisten osakilpailulla elo-syyskuun vaihteessa.

 

Terästarvike banneri 2017

 

Teksti: Marko Mäkinen, Juha Salon tiedotus


Facebook kommentit