Samuli Vuorisalo avaa kilpailukautensa Mikkelin SM-rallista – “Hyvillä fiiliksillä lähdetään tyrkkäämään”

3.2.2018 / 16:48
Samuli Vuorisalo, nelinkertainen Varsinais-Suomen Vuoden autourheilija (Kuva: Patrick Rupponen).

[ A- ] / [ A+ ]

Varsinais-Suomen viime vuoden parhaaksi autourheilijaksi valittu Samuli Vuorisalo avaa kilpailukautensa Mikkelin SM-rallista parin viikon päästä.

Tammikuussa 24 vuotta täyttänyt Samuli Vuorisalo valittiin nyt jo neljännen kerran Varsinais-Suomen parhaaksi autourheilijaksi. Turun Urheilutoimittajien kerho julkisti valintansa Varsinais-Suomen Urheilugaalassa aiemmin tammikuussa. Edellisen kerran Vuorisalo pokkasi kyseisen palkinnon vuosina 2013, 2014, sekä 2015.

– Tietenkin on mukava ja upea asia, että tulee valituksi. Siinä kohtaa tietää, että jotain on tehty oikein ja joissain asioissa onnistuttukin, Vuorisalo kommentoi tiedotteessaan.

Vuorisalo sijoittui viime kaudella rallin SM-sarjassa SM3-luokassa kolmanneksi, vaikka ajoikin seitsemästä osakilpailusta vain neljä. Vuorisalo voitti kyseisen luokan Suomen mestaruuden vuonna 2014 ja 2015 hän sijoittui Saksassa ajetussa Opel Adam Cupissa toiseksi.

Kuluvan vuoden suunnitelmiaan Vuorisalo ei vielä tässä vaiheessa paljasta, mutta yksi asia on ainakin nyt varmaa: Mikkelin ympäristössä 16.-17. helmikuuta ajettavassa Vaakunarallissa, rallin SM-sarjan kauden toisessa osakilpailussa, Vuorisalo on mukana. Kalusto on SM3-luokan Opel Adam R2, sama auto, jolla Vuorisalo ajoi luokkavoittoon viime syksynä Lempäälän SM-rallissa.

– Hyvillä fiiliksillä lähdetään tyrkkäämään. Pitkään ja hartaasti on odotettu, että pääsee taas “kulho päässä” ajamaan. SM3-luokassa on aina luvassa törkeän kovat skabat, Vuorisalo ennakoi.

Teksti: Jari Hotti – Twitter: @JariHotti


Facebook kommentit