Se oli todellakin pienestä kiinni! – Katsojan kuvaama video Tänakin ulosajosta

2.7.2017 / 18:17
Ott Tänak taisteli tiukasti Puolan MM-rallin voitosta ennen ulosajoaan (Kuva: Jari Nurminen).

[ A- ] / [ A+ ]

Ott Tänakin ulosajo Puolan MM-rallin kolmanneksi viimeisellä erikoiskokeella taltioitui katsojan kameraan.

YouTube-käyttäjä Enduro Justin Poland julkaisi kanavallaan sunnuntaina iltapäivällä videon, joka on kuvattu Puolan MM-rallin 21. erikoiskokeelta aiemmin päivällä. Rallin kolmanneksi viimeisellä erikoiskokeella yleiskilpailun johdossa ollut Ott Tänak ajoi ulos ja keskeytti myöhemmin erikoiskokeen jälkeen. Kuten videolta voi huomata, niin ulosajoon johtava lähtötilanne on todellakin pienestä kiinni, että Tänak olisi selvittänyt mutkan ilman ongelmia.

– Se tapahtui koko metsän ainoalla mutaisella osuudella. Auton takaosa osui penkkaan ja auto kääntyi siitä sitten keula edellä kohti puita. Se siitä. Täytyy todella yrittää jos haluaa voittaa, Tänak kommentoi erikoiskokeen maalissa.

Ulosajon myötä Tänakin mahdollisuudet taistella maailmanmestaruudesta kokivat kirjaimellisesti kovan kolauksen, sillä voitto tai toinen sija olisivat kaventaneet eroa tallikaveriin, MM-pistejohtaja Sebastien Ogieriin, mutta nyt ero luonnollisesti kasvoi, kun Ogier ajoi maaliin kolmantena. Kaiken lisäksi Tänak putosi MM-pisteissä neljänneksi, kun Jari-Matti Latvala nappasi Power Stage -erikoiskokeelta täydet viisi pistettä.

– Ei mikään ansaittu palkintosijoitus, mutta näin se joskus menee ja se on vain otettava. Olen pahoillani Ottin puolesta, hän teki fantastista työtä ja oli todella nopea täällä, Ogier hehkutti tallikaveriaan rallin maalissa.

Katso video Tänakin ulosajosta alapuolelta.

 

 

Lue myös! Video: Näin ratkesi Puolan MM-rallin voittotaistelu, Tänakin ulosajo

Teksti: Jari Hotti – Twitter: @JariHotti
Video: Enduro Justin Poland


Facebook kommentit