Sebastien Loeb jatkaa MM-rallicrossissa – maailmanmestaruus tavoitteena

20.2.2017 / 12:33
Sebastien Loeb (oik.) jatkaa Peugeot-Hansenin tiimissä ja rallicrossin MM-sarjassa. Tallikavereina ovat Timmy (vas.) ja Kevin Hansen. (kuva: FIAWorldRallycross.com)

[ A- ] / [ A+ ]

Sebastien Loeb jatkaa rallicrossin MM-sarjassa Peugeot-Hansen -tiimissä. Loebin tavoitteena on maailmanmestaruus. Tiimi hyökkää alkavan kauden kisoihin kolmella autolla, kun Timmy Hansen ja Kevin Hansen ovat myös mukana.

Loeb ja Timmy Hansen ajoivat MM-sarjaa jo viime vuonna, Kevin Hansen puolestaan voitti viime kaudella lajin euroopanmestaruuden. 9-kertainen rallin maailmanmestari Loeb oli MM-sarjan viides, Hansen kuudes.

– Uskoakseni olen oppinut paljon ensimmäisen MM-kauteni aikana. Olen asettanut tavoitteeni tällä kertaa korkeammalle, ja toivon, että tämän vuoden versio Peugeot 208 WRX -autosta tuo meille eväät tavoitella mestaruutta. Kilpailu kiristyy, joten se ei tule olemaan helppoa, Loeb sanoo tallinsa tiedotteessa.

Peugeot voitti tiimien maailmanmestaruuden 2015 ja oli viime vuonna hopealla Audilla ajavan EKS-tallin (Mattias Ekström ja Toomas Heikkinen) takana.

– MM-sarjan taso kasvaa koko ajan. Olemme mielissämme, kun Audi ja Volkswagen ovat myös Fordin ja Peugeotin tavoin alkaneet tukea tiimejä. Tästä tulee laadukas kausi, sanoo Peugeot Sportin johtaja Bruno Famin.

Peugeot-Hansen -tallissa työnjako on selvä. Peugeot Sport hoitaa autojen kehitystyön, ja Hansen Motorsport pyörittää MM-sarjan tiimiä. Tallin johtajana toimii 14-kertainen rallicrossin euroopanmestari Kenneth Hansen.

MM-kausi alkaa Espanjan Barcelonassa huhtikuun ensimmäisenä viikonloppuna.

Miiro Koivula, twitter @MiiroKoivula

Lue myös Toomas Heikkinen jatkaa EKS:n Audi-tiimissä


Facebook kommentit