Selivaaran kausi päättyi hurjaan ulosajoon – “Ottaa kuukauden päivät, että pääsee normielämään kiinni”

5.9.2017 / 19:14
Antti Selivaaran Subaru rajun ulosajon jälkeen (Kuva: Rallikuvat.net).

[ A- ] / [ A+ ]

SM-tasolla menestyksekkäästi rallia harrastava porilainen Antti Selivaara koki viime viikonvaihteen testikilpailussa lajin varjopuolen, kun ulosajo Seinäjoen ympäristössä ajetussa Pohjanmaa Rallissa aiheutti kuljettajalle ja kartanlukija Mikko Kaikkoselle luunmurtumia ja ruhjeita.

Hurja tilanne sai Pohjanmaa Rallissa alkunsa, kun Antti Selivaaran Subaru Impreza osui mutkan ulkokaarteessa olleeseen maakiveen, josta auto kimposi vauhdilla tien toiseen laitaan ja törmäsi puuhun. Mutkaan saavuttiin yli 100 kilometrin tuntivauhdilla. Äkkipysähdys puuhun oli raju. Ralliauton pakolliset turvavarusteet tekivät tehtävänsä, joten kuljettajakaksikko säästyi vakavammilta vammoilta. Onneakin oli tilanteessa, sillä auto vaurioitui korjauskelvottomaksi.

– Kaksi kylkiluuta on poikki ja lapaluusta puuttuu pari palasta. Lisäksi on ruhjeita siellä täällä. Mikolta murtui rytäkässä nilkka. Nyt ottaa ainakin kuukauden päivät, että pääsee normielämään kiinni, Selivaara kommentoi tiedotteessaan.

– Nyt huilataan ja mietitään rauhassa. Kilpailut on ajettu kauden 2017 osalta. Seuraavista ralleista ei tässä vaiheessa osaa sanoa mitään, mutta kyllä kai vielä joutuu uuden kypärän ostamaan. Kilpurista ainakin tuli entinen, Selivaara sanoo.

Rallin SM-sarjan SM2-luokan pisteissä Selivaara on viidentenä ja kauden paras osakilpailusijoitus oli luokan toinen sija Nilsiän osakilpailusta maaliskuussa.

Teksti: Jarno Saari, Antti Selivaaran tiedotus


Facebook kommentit