Seppänen ei tyytyväinen Sepangin viikonloppuun, pistejohto säilyi – “Keskiverto”

29.8.2019 / 13:47
Elias Seppänen taistelee Formula 4:n South East Asian -sarjan mestaruudesta (Kuva: Meritus GP).

[ A- ] / [ A+ ]

Formula 4:n South East Asian FIA -sarjan kauden seitsemäs kilpailuviikonloppu ajettiin viime viikonloppuna Malesiassa, Sepangin F1-radalla.

Tammelalainen Elias Seppänen, 15, oli hyvässä vireessä aika-ajoissa, sijoittuen kolmanneksi. Seppäsen toiseksi paras aika-ajoaika oli kolmanneksi nopein ranskalaisen Hadrian Davidin ja australialaisen Josh Smithin jälkeen. Viikonloppuna ajettiin neljä kilpailua, joissa Seppänen sijoittui kolmanneksi, viidenneksi ja kaksi kertaa neljänneksi.

– Ihan keskiverto kilpailuviikonloppu. Yksi kilpailuista oli sadekelin kisa. Sadekelillä olen saanut vauhdin kohdilleen. Harmi, että auto kärsi juuri silloin teknisistä ongelmista, enkä päässyt tekemään maksimaalista ajosuoritusta, Seppänen kommentoi.

Seppäsen pistejohto 28 kilpailulähdön jälkeen toisena pisteissä olevaan Lucca Alleniin on 14 pistettä. Kärkikaksikko on karannut omille teilleen, sillä kolmantena oleva Shihab Al-Habsi on jäänyt kärjestä jo 108 pistettä. Syyskuu on Seppäselle kiireistä aikaa.

– Suomessa olisi tarkoitus ajaa kaksi Formula Academy Finland -sarjan kilpailuviikonloppua ja Sepangissa on South East Asian -sarjan kahdeksas kilpailuviikonloppu syyskuun lopulla, Seppänen päätti.

Pistetilanne 28/40 osakilpailun jälkeen

1) Elias Seppänen 446
2) Lucca Allen (ITA) 432
3) Shihab Al-Habsi (OMA) 338
4) Josh Smith (AUS) 303
5) Muizz Musyaffa (MAL) 281

Teksti: Elias Seppäsen tiedote


Facebook kommentit