Tapahtumat  
 
   
 
Etusivu /

F1: Räikkösen sopimusuutinen pelkkää hämäystä

17.10.2012 Moottoriurheilu Uusimaa Maailma F1

Kimi Räikkösen oli tarkoitus kertoa tänään ensi vuoden sopimuksestaan. Sopimus osottautuikin pelkäksi myyntikikaksi, eikä sillä ollut mitään tekemistä formuloiden kanssa.

Koko sopimushuhu oli saanut alkunsa www.whatwillkimidonext.com - sivustolla, jossa Kimin leiristä oli kirjoituksillaan annettu ymmärtää, että hän valoittaa tilannettaan keskiviikkona ensi kauden F1-suunnitelmistaan. Linkki osottautuikin pelkäksi myyntikikaksi fanien harmiksi. Ei ihme, että fanit luulivat Kimin paljastavan F1-uraansa liittyvän uutisen, koska kirjoitus oli todella harhaanjohtava:

- On ollut paljon spekulaatiota siitä, mitä Kimi Räikkönen tekee ensi kaudella . Se loppuu 17. lokakuuta, kun uusi sopimus julkaistaan www.whatwillkimidonext.com - sivustolla.

Todellisuudessa Linkki vei Youtube-kanavalla olevaan videoon, joka kertoo Kimin ja vaatemerkki Makian yhteistyösopimuksesta. Yhtiö julkaisee Makia Racing -nimellä kulkevan vaatemalliston, ja Räikkönen esiintyy Makian vaatteissa.Makia-merkki on ollut Kimin henkilökohtainen sponsori viime huhtikuusta saakka.

F1-sarjan kolmannella sijalla olevalla Räikkösellä on myös tänään syntymäpäivät. Hän täyttää 33 vuotta.

Lähde: www.iltasanomat.fi

Eero Katajamäki

Luetuimmat
  • Tänään
  • Viikko
  • Kuukausi