Suniselle uran viides WRC2-voitto, ensimmäinen asfaltilla – “Juuri se tekee tästä niin erikoisen”

8.10.2017 / 13:58
Teemu Suninen kesytti Espanjan asfaltit komealla tavalla (Kuva: M-Sport).

[ A- ] / [ A+ ]

Teemu Suninen nousi mukaan taistelemaan WRC2-luokan MM-hopeasta tällä kaudella. Suninen yhdessä kartanlukijansa Mikko Markkulan kanssa ajoi luokkavoittoon sunnuntaina päättyneessä Espanjan MM-rallissa.

Teemu Suniselle nyt tullut ykkössija on uran viides rallin MM-sarjan WRC2-luokassa. Aiemmin Suninen on juhlinut voittoa Walesissa vuonna 2015, sekä Meksikossa, Italiassa ja Puolassa viime vuonna. Nyt tullut voitto oli uran ensimmäinen asfaltilla ajetussa MM-rallissa.

– Mahtava fiilis voittaa asfaltilla. Tämä on minun ensimmäinen voittoni tällä alustalla ja juuri se tekee tästä niin erikoisen, Suninen hehkutti Espanjan MM-rallin viimeisen erikoiskokeen maalissa.

Voitto oli samalla Suniselle myös ensimmäinen M-Sportin väreissä. Jokelalainen kilpailee brittitallissa nyt ensimmäistä kauttaan. Sunisen kausi jatkuu lokakuun lopulla Walesissa, missä ajetaan rallin MM-sarjan kauden toiseksi viimeinen osakilpailu. WRC2-luokan maailmanmestaruuden kuluvan kauden osalta on jo varmistanut Pontus Tidemand.

UrheiluUutiset.com onnittelee Teemua ja Mikkoa Espanjan MM-rallin WRC2-luokan voitosta!

Teksti: Jari Hotti – Twitter: @JariHotti


Facebook kommentit