Suniselta todellinen syysyllätys: Huttusen tallikaverina Hyundailla Espanjan MM-ralliin

14.9.2021 / 13:28
Teemu Suninen nähdään Espanjan MM-rallissa Hyundain ratissa (Kuva: M-Sport Ford).

[ A- ] / [ A+ ]

Äskettäin yhteistyön brittiläisen M-Sport Ford -tallin kanssa rallin MM-sarjassa päättänyt Teemu Suninen osallistuu Hyundain tehdastallin väreissä lokakuussa ajettavaan Espanjan MM-ralliin.

Teemu Suninen, 27, on kaikkea muuta kuin työtön ralliautoilija, vaikka vuonna 2017 käynnistynyt yhteistyö M-Sport Ford -tallin kanssa äskettäin päättyikin. Parin viikon päästä ajettavassa Jyväskylän MM-rallissa Suninen kilpailee WRC2-luokassa Volkswagen Polo GTI R5 -autolla ja lokakuussa jokelalainen nähdään Hyundain tehdastallin väreissä Espanjan MM-rallissa, WRC2-luokassa Hyundain uudella i20 N Rally2 -autolla.

– Hyviä uutisia, liitymme Hyundain Motorsportin vahvuuteen! Hyundai Motorsport tunnetaan loistavana tallina, jolla on vahva yhteishenki, sekä ammattimainen ja motivoitunut mentaliteetti. Koko talli on aina pyrkinyt hyviin tuloksiin niin rallin MM-sarjassa, kuin WRC2:ssakin. On hienoa olla osa tätä isoa tallia ja odotan innolla tulevaa kokemusta ja tuloksia uuden Hyundain ratissa Espanjassa, Suninen hehkutti sosiaalisen median kanavillaan maanantaina.

Suninen saa Espanjassa tallikaverikseen Jari Huttusen, 27, joka toi Hyundain uudelle Rally2-autolle voiton heti sen ensimmäisessä kilpailussaan, Belgian MM-rallissa elokuussa. Suninen ja Huttunen ovat muuten molemmat syntyneet helmikuussa 1994 ja molemmat on aikoinaan valittu AKK:n Tulevaisuuden Tähdeksi Suomen MM-ralliin, Suninen vuonna 2014 ja Huttunen vuotta myöhemmin, mutta samassa tallissa kaksikko ei aiemmin ole kilpaillut.

Suomen MM-ralli Jyväskylän seudulla ajetaan 1.-3. lokakuuta, kun taas Espanjan MM-ralli on ohjelmassa 15.-17. lokakuuta.

 

 

Teksti: Jari Hotti, UrheiluUutiset Motorsport
toimitus@urheiluuutiset.com

Kommentit: Facebook


Facebook kommentit